به گزارش ميراث آريا(CHTN) به نقل از روابط عمومي آبفاي شهر تهران، در همان روز اول حادثه، صدها عکاس و خبرنگار و هزاران نفر از شهروندان و مسئولان ذيربط از محل حادثه بازديد کردند که علي رغم وجود 3 خط لوله آب در مجاورت ريزش، خوشبختانه هيچ گونه نشتي يا آبزدگي در سطح و در داخل تونل در محدوده وقوع حادثه رؤيت نشده و از اولين ساعات وقوع حادثه، کارشناسان آبفا نه تنها در محل حضور داشتند بلکه از داخل تونل هم بازديد و بررسي کاملي را انجام دادند و به جز رطوبت ناشي از آبياري رفوژ وسط خيابان هيچ گونه آبي در محدوده وقوع فروکش رؤيت نشده بود.

بر اساس اين گزارش به لحاظ فني در هر جايي که خاک زيرين دچار دست خوردگي شود. بر روي لايه‌هاي سطحي تاثير خواهد داشت و حتي نشست‌هاي جزئي مي‌تواند تأسيسات سطحي را تحت تاثير قرار داده و باعث آسيب به آنها شود. طبيعي است در طرح‌هايي نظير احداث تونل، خطوط مترو و ... حوادثي روي دهد، اما در اين پروژه خاص از اولين روزهاي شروع به کار، همکاري آبفا با بخش اجرايي تونل بسيار نزديک بوده و دهها جلسه مشترک با مسئولان مربوطه جهت هماهنگي برگزار شد که نمونه آن در اوايل مرداد در کارگاه مديريت پروژه با حضور دنيامالي، معاون شهردار و ساير مديران مرتبط دو طرف بوده که در آن جلسه از همکاري بخش‌هاي مختلف آبفا تشکر شده است.

نکته ديگر اينکه اصولاً در شهر تهران، شبکه آب فضاي سبز شهرداري تقريباً هم طول با شبکه آب شرب تهران است و سالانه شهرداري حدود 400 ميليون مترمکعب آب را از منابع زيرزميني برداشت کرده و به منظور توزيع در فضاي سبز و رفوژهاي معابر براي آبياري استفاده مي‌کند که تقريباً عمده اين آبها در زمين فرو رفته و سبب انواع فعل و انفعالات دروني زمين از جمله نشست معابر و خسارت به تأسيسات ساير سازمان‌ها از جمله آبفا مي‌شوند

در پايان از افراد مطلع به اين امور انتظار موضعگيري بر خلاف واقعيتي که حادثه مذکور 100درصد مربوط به شهرداري و عوامل اجرايي تونل توحيد بوده است، نداشتيم.
100

انتهای پیام/

کد خبر 138806035