برنز گفت: اگر ميخواهيد سياستي را طرحريزي کنيم که آمريکا را کاملا تنها کند، فکر ميکنم بايد مذاکرات را رها کرد.
وي افزود: فکر ميکنم وزارت مسير صحيحي براي طي کردن است. فکر نميکنم (مذاکرات) از امکان جدي موفقيت برخوردار باشد، اما توان آمريکا براي واداشتن کشورها به حمايت از تحريمها به وارد شدن آمريکا به مذاکرات بستگي دارد.
برنز همچنين از سياست باراک اوباما، رييس جمهور آمريکا براي تعامل با ايران حمايت کرد و آن را \"خردمندانه\" خواند.
وي گفت: من حامي جدي مذاکرات هستم و معتقدم که سياست رييس جمهور اوباما خردمندانه است. من معتقد نيستم که توسل به زور در زمان حاضر، عاقلانه باشد.
وي گفت : اگر در هر حال «زور» به عنوان آخرين دستاويز انتخاب شود، توان واداشتن کشورها به حمايت از توسل به زور به اين که آمريکا از قبل به مذاکرات وارد شده باشد بستگي دارد که اين امر به جامعه بينالمللي نشان خواهد داد همهي گزينههاي ديگر در رابطه با مشاجرهي هستهيي ايران امتحان شده است.
به باور برنز ،ايران تلاش خواهد کرد در برابر مذاکرات جدي مقاومت کند ، از اين رو، گزينهي تحريمهاي شديدتر بايد در صورتي که ثابت شود مذاکرات بيفايده خواهد بود، بر روي ميز قرار گيرد.
معاون سابق وزير امور خارجهي آمريکا افزود: ايران به سه قطعنامهي تحريم شوراي امنيت سازمان ملل که در سالهاي اخير دربارهي آنها توافق شده پايبند نبوده است. به همين دليل است که بايد آمريکا و ديگران مصمم و براي اعمال تحريمهاي سختتر در صورت لزوم آماده باشند.
100
انتهای پیام/