وي به وجود ارزش افزوده 50 تا 100 درصدي صنايع دستي، بازده اقتصادي بالا آن در صنعت گردشگري و اشتغالزايي اين بخش با توجه به نرخ جمعيت، بيکاري و گستردگي جغرافيايي اشاره کرد و گفت: ايجاد مشاغل تمام وقت، پاره وقت ميتواند محرکهاي قابل توجهي براي گسترش فرصت هاي شغلي در صنعت گردشگري باشد.
وي تاکيد کرد: عدم ارز بري، نداشتن اثرات مخرب زيستي و بي نيازي به تکنولوژي پيشرفته در پروژههاي اين بخش و کاربردي بودن آن به طور جامع از مزيتهاي ويژه توسعه تعاونيها است.
حبيبي توسعه تعاونيهاي صنايع دستي را به طور خاص مورد ارزيابي قرار داد و اظهار داشت: اين صنعت در مقاطعي از زمان تا 3 درصد از سهم توليدات ناخالص ملي را به خود اختصاص داده و قادر است براي بيش از 5/2 ميليون نفر اشتغال پايدار ايجاد کند.
مدير کل جذب منابع و کارآفريني سازمان ميراث، ارتقا سهم بخش هاي ميراث فرهنگي و صنايع دستي در توليد ناخالص ملي به ميزان حداقل 10 درصد از طريق ايجاد بنگاه هاي اقتصادي در قالب تعاوني، ارتقاء سهم گردشگري در سبد صادرات و در آمدهاي غير نفتي به واسطه توسعه بنگاهها ، جذب و سوق سرمايه هاي کوچک و بزرگ در جهت ايجاد بنگاه هاي نو آور را از مهمترين دستاوردهاي ايجاد تعاوني ها دانست./106
انتهای پیام/