ايجاد مراکز آموزشي صنايع‌دستي توجيه قانوني ندارد

ساسان قاسمي در گفتگو با ميراث آريا(CHTN)، با بيان اين مطلب گفت: با توجه به مشکلات اعتباري که در حوزه هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي با آن‌ها روبرو هستيم نمي توان از اعتبارات جاري چندان استفاده‌هاي ترويجي و آموزشي برد.

وي با اشاره به اينکه آموزش رشته‌هاي صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي از دو سال گذشته به بخش خصوصي واگذار شده، اظهار داشت: با واگذاري آموزش‌ها به بخش خصوصي اين تصور ايجاد شد که ايجاد مراکز آموزشي در استان‌ها بر عهده معاونت‌هاي استاني است.

مدير کل توسعه و ترويج اين معاونت ادامه داد: متأسفانه به دليل همين مشکلات اعتباري که ذکر شد امکان استفاده از اعتبارات جاري در بخش ايجاد و راه اندازي مراکز آموزشي وجود ندارد.

قاسمي با بيان اينکه براي واگذاري آموزش‌ها حتماً نبايد مراکز جداگانه‌اي وجود داشته باشد، گفت: مي‌توان در قالب مراکز آموزشي ديگر نسبت به آموزش رشته‌هاي صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي اقدام کرد.

اين مقام مسئول تصريح کرد: معاونت‌هاي صنايع‌دستي استاني با تمامي مراکز آموزشي براي آموزش رشته‌هاي صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي همکاري و همراهي کنند.

وي در ادامه اظهار داشت: هيچ گونه توجيه قانوني براي ايجاد مراکز آموزشي صنايع‌دستي در اعتبارات معاونت‌هاي صنايع‌دستي استاني وجود ندارد.

مدير کل توسعه و ترويج معاونت هنرهاي سنتي بر استفاده از اعتبارات ساير دستگاه‌ها براي اجراي طرح راه اندازي مراکز آموزشي صنايع‌دستي تأکيد کرد و افزود: با تعامل مناسب با فرمانداري‌ها و ساير دستگاه‌ها مي‌توان نسبت ايجاد اين مراکز اقدام کرد./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388062413