عليرضا ناصري در ادامه خاطرنشان کرد: از سال 1362 کتابخانه پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاريخي فرهنگي در يک اتاق کوچک و با تعداد محدودي کتاب راهاندازي شد اما در سال 1383 فعاليت اين کتابخانه گسترش يافت.
وي با اشاره به عضويت اين کتابخانه در انجمن کتابخانههاي ديجيتال اسلامي در ايران بيان داشت:از آن زمان تاکنون تمامي کتابهاي روز دنيا در حوزه مرمت و حفاظت آثار تاريخي فرهنگي جمع آوري و به فهرست کتابهاي اين کتابخانه افزوده شده است.
وي با اشاره به اينکه کتابهاي اين حوزه تا سال 2005 به روز شده است اظهار داشت: اين کتابخانه تنها کتابخانه موجود در حوزه حفاظت و مرمت آثار تاريخي فرهنگي است که در اوائل سال گذشته موفق به دريافت شناسه گر استاندارد بينالمللي کتابخانهها( I sil) شده است.
ناصري با بيان اينکه هماکنون کتابخانه پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاريخي فرهنگي به صورت ديجيتال تعداد سه هزار مقاله روز دنيا ، 100 عنوان کتاب لاتين، 40 عنوان کتاب فارسي و 400 عنوان مقاله فارسي را جمع آوري و عرضه کرده است تصريح کرد: درحال حاضر اين اطلاعات به وسيله نرمافزار تهيه و راهاندازي و فعلاً در اختيار بخش داخلي پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاريخي فرهنگي قرار دارد.
مسئول کتابخانه پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاريخي فرهنگي ادامه داد: درآيندهاي نزديک قرار است تمامي اين اطلاعات بر روي سايت پژوهشکده دراختيار تمامي محققان و علاقمندان قرار گيرد.
وي اضافه کرد: علاقمندان به دريافت اطلاعات و مقالات يادشده به صورت ديجيتال ميتوانند به نشاني اينترنتي library@rcccr.org يا a.naseri@rcccr.org ايميل زده و اطلاعات و مقالات مورد نياز خود را دريافت کنند.
ناصري ادامه داد: فهرست مقالات ديجيتال اين کتابخانه در سايت پژوهشکده www.rccc.org قابل مشاهده است./118
انتهای پیام/