تشکيل شوراي عالي پايگاه‌هاي ميراث جهاني

به گزارش ميراث آريا(chtn) مسعود علويان صدر در اين نشست با اشاره به اين‌که در راستاي برقراري تعاملات جهاني با حوزه پايگاه‌ها و محوطه‌هاي ميراث جهاني، فعال‌سازي شوراي عالي پايگاه‌هاي ميراث جهاني امري لازم و ضروري است افزود: يکي از نکات اصلي و کليدي براي برقراري ارتباط با حوزه‌ها و کنوانسيون‌هاي جهاني، فعال سازي شوراي عالي پايگاه‌هاي ميراث جهاني است.

به گفته اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري؛ براساس برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده در نظر داريم ماهانه يک جلسه در يکي از پايگاه‌هاي ميراث جهاني، با حضور مديران پايگاه‌ها و مديران ستادي حوزه معاونت حفظ و احيا و ثبت آثار تاريخي سازمان ميراث فرهنگي تشکيل و برنامه‌هاي ساير پايگاه‌هاي ميراث جهاني را بررسي کنيم.

وي ادامه داد: با فعال‌سازي اين شورا، از ظرفيت‌هاي انديشه‌اي، برنامه‌ها، فعاليت‌ها و تلاش‌هاي اين حوزه به خوبي استفاده و اطلاع رساني خواهد شد.

وي با بيان اين‌که در قالب يک فصلنامه تمامي تلاش‌هاي صورت گرفته در پايگاه‌هاي ميراث جهاني کشور به اطلاع علاقمندان و کارشناسان اين حوزه ارائه خواهد شد تصريح کرد: در صورت صلاحديد بر اساس روال سالهاي گذشته، احکام مرمتي براي پايگاه‌هاي ميراث جهاني صادر خواهد شد.

علويان اضافه کرد: پس از مکاتبه با مديريت برنامه ريزي سازمان ميراث فرهنگي، ايجاد نظم درمباحث مالي و فصل هفتم درپايگاه‌هاي محوطه‌هاي ميراث جهاني کشور دنبال و پيگيري خواهد شد.

وي با اشاره به پيگيري معاونت حفظ و احياي سازمان ميراث فرهنگي به منظور تدوين اساسنامه براي پايگاه‌هاي ميراث جهاني ادامه داد: البته در قالب طرح‌هاي عمراني به زودي تخصيص اعتبارات خارج از شمول، براي پايگاه‌هاي محوطه‌هاي ميراث جهاني کشور پيگيري و دنبال مي‌شود.

معاون حفظ، احيا و ثبت آثار تاريخي فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي خطاب به مديران پايگاه‌هاي ميراث جهاني با اشاره به اين‌که نبايد به مردم و جايگاه آنان به عنوان يک مشکل نگاه کنيد تأکيد کرد: دراين راستا بايد اين موضوع را به عنوان يک مسأله فرض کرده و فرصتي براي حضور آنها و نه حذف آنها براي تصميم‌گيري در حوزه مرمت اين آثار فراهم کنيد.

علويان بيان داشت:با توجه به اين که ساختار اداري مستقر در استان‌ها تشکيلات اداري خاص خود را دنبال مي‌کنند بنابراين مديران پايگاه‌هاي ميراث جهاني بايد به دنبال يافتن يک ارتباط تنگاتنگ و مستقيم با استاندار و ساختار اداري استان متبوع خود باشند.

وي در پايان توضيح داد: بر اين اساس با ايجاد يک زنجيره مستقيم با مديريت استان، بخشي از مسائل مالي اين پايگاه‌ها حل خواهد شد./118

انتهای پیام/

کد خبر 1388070436