مهندس وحيد نوروزي افزود: در 4 گذشته حتي يک مصوبه اجرايي قابل قبول، قابل اندازهگيري و داراي قابليت اجرا و اثر مشخص در حوزه آلودگي هوا توسط سازمان محيط زيست تصويب و اجرا نشده است.
دبير کميته هماهنگي مديريت آلودگي هواي شهرداري تهران تاکيد کرد: از رييس جديد سازمان محيط زيست درخواست ميکنيم اختيارات بر باد رفته سازمان طي سالهاي گذشته را مجددا احيا کند و شهرداري تهران نيز آماده هرگونه همکاري در بخش هاي مختلف خصوصا آلودگي هواي پايتخت است.
وي با اشاره به پيشبينيهاي انجام شده در خصوص وضعيت آلودگي هوا از طريق نرمافزارهاي شرکت کنترل کيفيت هواي تهران گفت: پيشبيني ميشود در شش ماهه دوم امسال نسبت به سال گذشته وضعيت آلودگي هواي پايتخت بدتر شود در نتيجه نيازمند اقدام اضطراري در بحث آلودگي هوا هستيم.
دبير کميته هماهنگي مديريت آلودگي هواي شهرداري تهران با اشاره به اينکه خودروسازان از هم اينک ساز نامناسب بودن کيفيت سوخت را کوک کردهاند به ايسنا گفت: خودروسازان تلاش ميکنند تا به اين بهانه ارتقاي استانداردهاي آلايندگي خودروها به يورو 3 که قرار است از ابتداي سال 89 اجرايي شود را به تعويق بياندازند.
وي با تاکيد بر اينکه در حوزه سوخت متاسفانه روند صعودي ارتقاي کيفيت متوقف شده است خاطرنشان کرد: جزو عجايب روزگار است که هنوز گازوئيل مصرفي در کشور کيفيتش از گازوئيل مصرفي در کشوري مانند بنگلادش هم پايينتر است!
دبير کميته هماهنگي مديريت آلودگي هواي شهرداري تهران کاهش ايمني بدن را يکي از تبعات جدي آلودگي هوا دانست و گفت: همه گير شدن آنفلوآنزاي نوع آ در کنار تشديد آلودگي هوا درشهرهاي بزرگ از جمله تهران ميتواند شرايط بسيار ويژهاي را براي سلامت شهروندان تهراني ايجاد کند.
وي تاکيد کرد: اگر تا سال گذشته اثرات بهداشتي آلودگي هوا، ميزان مرگ و مير و خسارات شديد اقتصادي ناشي از آن را به دليل نداشتن آمار رسمي و ... به راحتي کنار ميگذاشتند، پيش بيني ميشود که همافزايي آنفلوآنزاي نوع آ با انواع آلايندههاي هوا خصوصا در شرايط اضطرار و بحران آلودگي هوا، دغدغههاي بهداشتي ما را در پايتخت افزايش دهد.
100
انتهای پیام/