مهدي متقيان با بيان اينکه درياچهحوض سلطان در اتوبان تهران _ قم و در 40 کيلومتري قم قرار دارد، تصريح کرد: حوض سلطان درياچهاي سفيدرنگ به وسعت 11 هزار هکتار است که بسياري از مسافران آن را با درياچه نمک قم اشتباه ميگيرند.
وي افزود: با پيگيريهاي سازمان ميراثفرهنگي استان کارگروهي در رابطه با اين منطقه نمونه تشکيل شد و برگزاري جلسات راهبردي منطقه نمونه گردشگري حوض سلطان به صورت ماهانه در استانداري در دستور کار است.
متقيان با بيان اينکه هماکنون مشاور تهيه طرح مطالعاتي منطقه را آغاز کرده است، افزود: دستگاههايي مانند شيلات، منابع طبيعي، راه و ترابري، صنايع و معادن و جهادسازندگي در اين کارگروه عضو هستند.
متقيان اظهار اميدواري کرد که با توجه به پتانسيلهاي اين منطقه و وجود دو کاروانسراي تاريخي در اطراف اين درياچه بتوان آن را به عنوان پکيج توريسم درماني معرفي کرد.
اين مقام مسئول در سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري قم احياي کاروانسراهاي منطقه و برگزاري تورهاي شترسواري و کويرنوردي را از ديگر برنامههاي مورد توجه سازمان براي اين منطقه نمونه عنوان کرد.
رئيس سازمان ميراثفرهنگي قم همچنين افزود: با توجه به اينکه پرنده هوبره به لحاظ زيست محيطي بومي اين منطقه است ميتوان از اين جاذبه نيز براي تقويت گردشگري حوض سلطان بهرهبرد.
متقيان اظهار داشت: حوضسلطان به عنوان يکي از مناطق نمونه گردشگري شاخص مطرح شده و با توجه به اينکه ميان قم و تهران است، ساليانه دهها ميليون نفر سفر از اتوبان تهران _ قم انجام ميشود که اگر درصدي از اين مسافران جذب شوند اين منطقه به عنوان يکي از مناطق اقتصادي کشور مطرح ميشود.
وي با بيان اينکه حوض سلطان پيش از اين به عنوان يک منطقه فاقد پتانسيل مطرح بود، اظهار اميدواري کرد که با اجراي اين پروژه در فازهاي مختلف اين منطقه در سطح بينالمللي مطرح شود./115
انتهای پیام/