وي افزود: در سفرنامه اي متعلق به سال 367 هجري قمري از منطقه قره داغ به نام سياه کوه ياد شده و گفته اند که مردم در اين منطقه به 300 زبان تکلم مي کنند، باغها و مزارع بسيار آباد و خرم دارند، بسيار مهمان را مي نوازند به طوري که براي ميوه و خوراکي هيچ پولي دريافت نمي کنند.
پور موسي قلي با اشاره به اين موضوع که گردشگري در حال حاضر به عنوان سومين صنعت پر در آمد در جهان مطرح است گفت: صنايع نفت و خودرو نيز به تدريج کنار خواهند رفت و گردشگري به عنوان پردرآمد ترين صنعت جهان مطرح خواهد شد.
وي افزود: به همين دليل لازم است با سرعت و دقت لازم به اين صنعت و صنايع وابسته به آن توجه نماييم تا سهمي در خور تاريخ و فرهنگ و جاذبه هاي بي بديل و بي مثال کشورمان از اين صنعت عايد کشورمان گردد.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي با اشاره به موفقيت چشمگير آذربايجان شرقي در جذب مسافران تابستاني و کسب رتبه دوم در گردشگري تابستاني، تصريح کرد: اقداماتي مانند برگزاري جشنواره هاي موردي و منطقه اي مي تواند روند رو به رشد جذب گردشگر در تمام فصول را حفظ کند.
پور موسي قلي از اهميت همکاري نهاد ها و سازمانهاي مختلف در توسعه گردشگري صحبت نمود و گفت: امنيتي که توسط نيروهاي انتظامي در سطح استان ايجاد شده است، راههاي خوب و امن، مراکز اقامتي و خدماتي بين راهي، فعاليت شبانه روزي شهرداري ها و ساير مراکز باعث شده امروز سفر به مناطق مختلف آذربايجان شرقي يکي از اوليت هاي مد نظر گردشگران قرار گيرد و شاهد حضور مهماناني از سراسر کشور عزيزمان در استان باشيم.
وي در پايان بر حمايت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي از حضور سرمايه گذاران در بخشهاي مختلف وابسته به گردشگري تاکيد نمود و گفت: برگزاري جشنواره ها را براي معرفي جاذبه هاي مختلف استان ادامه خواهيم داد./106
انتهای پیام/