وي با اشاره به اينکه ساماندهي وضعيت تشکلها و اتحاديههاي صنايعدستي بحث صدور مجوزها و نظارت بر فعاليتهاي آموزشي را راحت تر ميکند، اظهار داشت: ما در سال 87 تمامي آموزشهايمان را به بخش خصوصي واگذار کرديم که الويت اول ما نيز تشکلهاي مردم نهاد بوده است.
مدير کل آموزش و حمايت از توليد اين معاونت تصريح کرد: 80 درصد اعتبارات معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي به آموزش اختصاص داده شده که در حال حاضر در واگذاري آموزشها هزينه ميشود.
رحمتي در ادامه از نمايندگان بخش خصوصي براي ارائه طرحها و برنامههايشان به معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي برنامه ريزي خواست و گفت: جذب اعتبارات براي طرحهاي صنايعدستي تاريخ مشخصي دارد که ديرتر از آن امکان جذب بودجه لازم را به حداقل ميرساند.
وي اضافه کرد: طرح و پروژهاي که از سوي بخش خصوصي ارائه شده و قابليت اجرايي دارد نيازمند طي مراحل کارشناسي و برنامه ريزي کارشناسانه دارد.
اين مقام مسئول با بيان اينکه همکاري ميان بخش خصوصي و دولتي بايد بر اساس تعاريف صورت گيرد، ادامه داد: طي اين مراحل بايد نظارت و کارشناسي معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي را به همراه داشته باشد.
يحيي رحمتي خاطرنشان کرد: با وجود جايگاه بلند صنايعدستي ايران در جهان اما پايگاه تشکلهاي غير دولتي صنايعدستي ايران در ميان تشکلهاي مردمي جهان چندان قابل قبول نيست.
وي يادآور شد: در حال حاضر نشست منطقهاي شوراي جهاني صنايعدستي فرصت خوبي را به تشکلهاي غير دولتي صنايعدستي ميدهد اما جاي صنايعدستي ايران خالي است./111
انتهای پیام/