مسعود علويان صدر دومين همايش نقد و مرمت را معطوف به خلاقيتها و ابتکاراتي دانست که در حوزه حفاظت و مرمت آثار تاريخي توسط مشاوران بخش خصوصي، کارفرمايان دولتي در حوزه طراحي و اجرا در زمينه بناها و همچنين محوطهها و تزئينات معماري انجام ميشود.
وي بيان داشت:در اين همايش شرايط بکارگيري روشهاي نوين مانند استفاده علم در حفاظت ميراث فرهنگي، اقدامات خلاقانه در امر مرمت که داراي مدارک فني کامل، دربرگيرنده دلايل حفاظت و مرمت، مباني نظري مداخله، مدارک وضع پيش از مداخلات، آسيب شناسي، طرح مرمت و عکسهاي قبل و بعد از مرمت که در طول سالهاي برنامه چهارم اجرا شده بررسي ميشود.
به گفته دبير علمي اين همايش؛ از مجموع 54 مقاله رسيده به دبيرخانه همايش، حدود 12 اثر در زمينههاي طرح مطالعات بهسازي لرزهاي، طرح بازسازي پوششهاي برج مقبرهها، بازسازي فرضي بر اساس شواهد معماري، تجربههاي حفاظت و مرمت خشت، مشکلات احياي اثر تاريخي در هنگام بهرهبرداري، بازسازي فرضي براساس شواهد معماري و معماري نوين سازگار در راستاي احياي بناها و محوطهها انتخاب شده که در طول 2 روز همايش ضمن ارائه گزارش توسط شرکت کنندگان و اعضاي نشستهاي همايش مورد نقد و بررسي قرار خواهند گرفت.
سياوش صابري کاخکي افزود: اين همايش با حضور حدود 250 نفر از معاونان و کارشناسان حفظ، احياء و ثبت آثار تاريخي، مشاوران و دست اندرکاران حفاظت و مرمت بناهاي تاريخي سراسر کشور در سالن اجتماعات هتل بينالمللي گسترش تبريز برگزار خواهد شد. /118
انتهای پیام/