وي با اشاره به اينکه بخش مهمي از صادرات صنايعدستي کشور به صورت غير رسمي انجام ميشود، اظهارداشت: صادر کنندگان صنايعدستي براي صادرات بخشي از توليداتشان به استانهاي همجوار مراجعه ميکنند و مسئولان استاني نميتوانند اطلاعات کاملي از اين بخش داشته باشند.
سرپرست معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي تصريح کرد: اين در حالي است که صادرات چمداني اقلام و محصولات صنايعدستي بيش از صادرات رسمي آن رايج شده است.
دانيالي دليل رونق صادرات چمداني اقلام صنايعدستي را در قابل حمل بودن اين توليدات و علاقه گردشگران براي به همراه داشتن اين محصولات به عنوان سوغات دانست.
وي با بيان اينکه بر همين اساس معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي به دنبال جمع آوري آمار صادرات استانهاي سراسر کشور است، گفت: از 30 استان کشور ميخواهيم آمار صادرات چمداني و غير چمداني خود را در اختيار اين معاونت قرار دهند.
اين مقام مسئول اضافه کرد: با ارسال نامهاي از سوي اين معاونت به رؤساي سازمانهاي ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استاني در خواست خود را به صورت کتبي اعلام کردهايم.
وي خاطر نشان کرد: همچنين معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي با جمع آوري اطلاعات استانها اين آمار و ارقام را با اطلاعات موجود در گمرک کشور مقايسه کرده و نتايج لازم را استخراج ميکند.
تهمينه دانيالي يادآور شد: اين معاونت به زودي نشستي را با رئيس گمرگ کشورمان در خصوص حل مشکلات آماري صادرات صنايعدستي برگزار ميکند.
111/
انتهای پیام/