مسعود منتجبي ادامه داد: اگرچه در استان خراسانرضوي تعامل خوبي با واحدهايي همچون اداره بازرگاني، اماکن، بهداشت و ساير سازمانهاي ذيربط در حوزه گردشگري وجود دارد، اما برخي ناهماهنگيها در مواردي بر اين صنعت تاثيرگذار است.
وي افزود:براي مثال اصليترين عامل رونق گردشگري حمل و نقل است و تا زماني که در اين رابطه محدوديت وجود دارد بويژه در حوزه حمل و نقل هوايي اين موضوع بر توسعه گردشگري تاثير خواهد گذاشت.
وي به افزايش پروازهاي مشهد همزمان با ميلاد امامرضا(ع) اشاره کرد و گفت: همزمان با ولادت امامرضا(ع) اداره کل فرودگاههاي استان 120پرواز فوقالعاده براي مشهد گذاشت، اما بازهم جوابگو نبود.
اين مقام مسئول در معاونت گردشگري خراسانرضوي اظهار داشت: راهآهن استان نيز از ظرفيت محدودي برخوردار است و در ايام پيک سفر نيز از حد مشخصي افزايش پيدا نميکند.
منتجبي همچنين بر اهميت تاثير تبليغات در توسعه گردشگري استان اشاره کرد و متذکر شد: معتقدم هرچقدر که در حوزه بازاريابي و تبليغات کار انجام شود بازهم کم است، چراکه حجم کار در اين حوزه بالا است و تبليغات بيشتري را طلب ميکند.
وي با بيان اينکه بخشي از اين تبليغات به تعامل با رسانهها و جرايد و همچنين تعامل بين بخشي با ساير سازمانهاي مربوط باز ميگردد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه اين تعامل بين بخشي در استان در حد مطلوبي است، اما ايدهآل نيست.
مسعود منتجبي با بيان اينکه صنعت گردشگري داراي ابعاد مختلفي است، گفت: موفقيت سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري خراسان رضوي در حوزه گردشگري به تعامل سازنده و مثبتي بين حوزههاي خصوصي و دولتي و ارگانهاي مختلف دولتي استان با يکديگر وابسته است./115
انتهای پیام/