انسان‌ها، حيوانات بزرگ را منقرض کردند

به گزارش ميراث آريا(chtn)،‌ مطالعات اخير دانشمندان نشان داد، از آنجايي که حرکت و مهاجرت انسان‌ها به قلمروهاي جديد مستلزم شکار حيوانات بوده، از اين جهت مي‌توان انسان‌هاي نخستين را مسبب اصلي انقراض حيوانات عظيم الجثه ناميد.

يافته‌هاي اخير که با بررسي برخي از فيسل‌هاي حيوانات منقرض شده به دست آمد، نشان داد هرگاه انسان‌هاي پيشرفته يا خردمند که در حدود 50 هزار سال پيش مي‌زيسته اند، به قاره‌اي جديد قدم مي نهادند، جمعيت حيات وحش آن منطقه به يکباره ناپديد مي‌شد. اتفاقي که در امريکا، اروپا و استراليا بيشتر رخ مي‌داد.

دانشمندان با بررسي رسوبات درياچه‌هاي نيويورک و ويسکانسين موفق به کشف اطلاعات جديدي شدند. اطلاعاتي که نحوه انقراض حيوانات در 14 هزار و 800 سال تا 13 هزار و 700 سال پيش را نشان مي‌داد.

به گفته محققان اگرچه تا مدت‌ها تغييرات آب وهوايي و برخورد شهاب سنگ، علت اصلي انقراض شناخته مي‌شدند،‌ اما حضور انسان‌ها و نيازشان به غذا دليل واضح‌تري براي ناپديد شدن اين موجودات به شمار مي‌رفته است.

با اين وجود، دانشمندان هنوز زمان را براي اعلام نظريه قطعي زود مي‌دانند و آنرا منوط به بررسي‌ها و مطالعات بيشتر روي رسوبات کف درياچه‌هايي که محل کشف فسيل‌ها بوده‌اند، عنوان کرده اند./109

انتهای پیام/

کد خبر 138809023