عليرضا قلينژاد درادامه خاطرنشان کرد: آرامگاه نحوي بزرگ_ عثمان ابن ابوالبشر معروف به سيبويه متعلق به قرن دوم در ابتداي گذر قرار دارد.
وي با بيان اينکه در حال حاضر ملاتهاي فرسوده خارج و سطح آن نيز تميز شده است تصريح کرد: عمليات بندکشي با استفاده از سيمان سفيد پودر رنگ و هماهنگ سازي جداره نيز انجام شده است.
وي با اشاره به اجراي ازاره با سنگهاي لاشه در بخشهاي مورد نياز و اجراي داربست اظهارداشت: اسکوپ گذاري و هشتگير کردن جداره جديد با قديم نيز از ديگر بخشهاي اجرايي اين عمليات بوده است.
به گفته اين مقام مسئول در پايگاه شهرتاريخي؛همچنين لايههاي سيماني و لولههاي بدون استفاده برداشت و سپس دوخت دوز شکاف ها انجام شده است.
قلينژاد اضافه کرد: از ديگر عمليات مرمتي در اين پروژه ميتوان به آجرچيني در بخشهاي فرسوده و ريخته شده و تعميرات سردرها اشاره کرد.
وي با بيان اينکه گذر ياد شده از سويي ديگر به محله سردزک و مسجد آقا قاسم متصل ميشود بيان داشت: از اين گذر معبرهاي فرعي ديگري منشعب ميشود که بيشتر در مناطق مسکوني جاي دارند.
به گفته وي؛ در نيمههاي گذر حاج زينل، دو انشعاب مقابل هم قرار دارند که يکي به مسجد حاج باقر و ديگري به مسجد بغدادي ارتباط دارد./119
انتهای پیام/