وي ادامه داد: دوره آموزشي مذکور از سوي شبکه جهاني ژئوپارکهاي جهان و اروپا در سطح بين المللي برگزار شد و اطلاعاتي به روز و کارآمد را در اختيار متخصصان داخلي قرار داد.
قاسمي نژاد با بيان اينکه بهرهمندي از دانش اندوخته شده، انگيزهاي به منظور برگزاري دورههاي آموزشي در جزيره قشم به شمار ميآيد،ادامه داد: طبق برنامهريزي صورت گرفته تصميم بر آن شد تا به ياري نيروهاي آموزش ديده، اطلاعات ميان افرادي که هر يک به نوعي با ژئوپارک قشم در ارتباط هستند؛ منتقل شود.
وي افزود: مرحله نخست دورههاي آموزشي تدوين شده با حضور جوامع محلي مرتبط با ژئوپارک قشم، شامل اهالي روستاها، شورا و مسئولان محل برگزار و زمينه آشنايي و نحوه برخورد صحيح با پديده ژئوپارک را فراهم آورد.
مدير سياحتي و گردشگري منطقه آزاد قشم تعداد آموزشديدگان اين دوره را 30 نفر عنوان کرد و گفت: مطالب ارائه شده طي دوره آموزشي چهار ساعته مذکور، در قالب موضوعات زمين شناسي، طرح جامع و جاذبههاي زيست محيطي ژئوپارک، آشنايي با طبيعت گردي و وظايف افراد مرتبط با اين ساختار، مطرح شدند.
وي در ادامه از تداوم برگزاري دورههاي آموزشي با موضوع ژئوپارک خبر داد و گفت: تصميم بر آن است که تا پايان سال، دوره آموزشي آشنايي با ژئوپارک قشم برا معلمان، دانش آموزان، مديران و ساير مسئولان تاثيرگذار در اين پديده زمين شناسي، برگزار شود.
قاسمينژاد همچنين از تهيه تقويم دورههاي آموزشي در اين راستا خبر داد و اظهار داشت: پيشبيني ميشود دومين کلاس آموزشي ژئوپارک ويژه مديران برگزار شود تا بستري مساعد براي حفظ ژئوپارک قشم و ايجاد زمينه براي بهرهمندي هرچه بيشتر از آن در ابعاد گوناگون گردشگري، فرهنگي و اقتصادي فراهم گردد.
گفتني است ژئوپارک قشم، محدوده جغرافيايي معين شامل چند پديده زيباي زمينشناسي به شمار ميآيد که ميتوان با مديريت صحيح و حفاظت دائمي از آن علاوه بر بهرهمندي از جاذبههاي فرهنگي، تاريخي و طبيعي در رونق گردشگري منطقه نيز موثر عمل کرد./106
انتهای پیام/