راديو صنايع‌دستي را به خانه‌ها مي‌برد

به گزارش ميراث آريا(chtn)، طي نشست مديران کل معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي و خانه راديو بر همکاري دو طرفه به منظور تقويت، توسعه و تبليغ صنايع‌دستي تأکيد شد.

مضيفيان مدير عامل خانه راديو با حضور در اين نشست تصريح کرد: راديو به عنوان رسانه‌اي که فراگيري زيادي دارد مي‌تواند از صنايع‌‌دستي و هنرهاي سنتي کشور حمايت کند.

وي با اشاره به اينکه با ايجاد شهرک سينمايي کشور شاهد حضور پر رنگ صنايع‌دستي در اين عرصه خاهيم بود، اظهار داشت: بايد برنامه ريزي شود تا صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي در اين محل به شکل جذابي در ديد مردم قرار گيرد تا اهميت و جايگاهش شناخته شود.

مدير عامل خانه راديو ادامه داد: پيشنهاد خانه راديو به معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي ايجاد شبکه مجازي براي صنايع‌دستي به منظور حضور در تمام شبکه‌هاي راديويي است تا امکان پخش برنامه‌هاي صنايع‌دستي در زمان‌هاي مشخص روي آنتن فراهم شود.

مضيفيان با بيان اينکه توليدات راديويي صنايع‌دستي با توجه به کارکرد راديو طراحي شود، گفت: محتواي برنامه‌ها بايد در راستاي نوع مخاطب و همچنين سياست‌ها و اهداف صنايع‌دستي باشد.

وي در ادامه اظهار داشت: خانه راديو مي‌تواند تمام برنامه‌هاي توليد شده را در قالب لوح فشرده در اختيار اين معاونت قرار دهد تا معاونت صنايع‌دستي بتواند در تحقيقات آينده از آن استفاده کند.

اين مقام مسئول تشکيل کارگروه تحقيقاتي ميان کارشناسان معاونت و راديو را ضروري دانست و افزود: با تشکيل اين کارگروه به صورت تحريريه مشترک مسائل فني و تخصصي تبادل نظر مي‌شود.

مدير کل آموزش و حمايت از توليد معاونت صنايع‌دستي نيز قدرت نفوذ راديو را بيش از ساير رسانه‌ها ارزيابي کرد و ادامه داد: صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي در تعامل با برنامه هفت اقليم، پيش از اين توانسته است مخاطبان زيادي را به سوي خود جذب کند.

يحيي رحمتي با تأکيد بر اينکه توليد برنامه‌هاي مشارکتي زمينه همکاري مناسبي را فراهم مي‌کند، گفت: توليد برنامه‌هاي چون سرود و سمفوني يا برنامه‌هاي موضوعي مواردي هستند که مي‌توانند در توليد مشترک مورد توجه قرار گيرند.

مدير کل توسعه و ترويج معاونت صنايع‌دستي نيز حضور مثبت معاونت صنايع‌دستي در راديو را انکارناپذير دانست و تأکيد کرد: برخي از حوزه‌هاي صنايع‌دستي در حال فراموش شدن هستند و ما مي‌توانيم در کنار خانه راديو قرار گرفته و آن‌ها را احياء کنيم.

قاسمي کار صنايع‌دستي را ماهيتاً پژوهشي و فلسفي عنوان کرد و افزود: اين فلسغه هنر است که ستون هنرهاي سنتي را حفظ کرده است.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1388092936