همجوشي شيشه به حق خود نرسيده است

الهه يوسف خاني در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، اظهارداشت: در ساير کشورها از شيشه‌هاي مخصوصي براي همجوشي شيشه استفاده مي‌شود ولي در ايران شيشه‌هاي مورد استفاده در پنجره و در به عنوان مواد اوليه اين صنعت کاربرد دارند.

اين هنرمند هم جوشي شيشه افزود: اين کمبود تنوع در شيشه مشکلاتي را براي هنرمندان ايجاد مي‌کند و از تنوع و زيبايي آثار مي‌کاهد.

يوسف خاني در خصوص مواد اوليه اين صنعت گفت: شيشه، کوره فيوز و انبر اصلي‌ترين مواد و ابزار اوليه در اين صنعت است.

وي با اشاره به اينکه در حال حاضر دوره‌هاي پيشرفته همجوشي شيشه در سطح کشور وجود ندارد، افزود: افراد بسياري هستند که در همجوشي شيشه فعاليت دارند ولي تعداد هنرمنداني که به طور کامل با تمام ظرافت با اين هنر آشنا باشند، بسيار اندک است.

اين استاد دانشگاه در ادامه تصريح کرد: همجوشي شيشه از رشته‌هايي است که ابتدا در اروپا و آمريکا به آن پرداخته مي‌شد و سپس به ايران راه يافت.

اين هنرمند با بيان اينکه بيشتر محصولات توليد شده توسط وي در دکوراسيون داخلي کاربرد دارد، يادآور شد: کاشي شيشه‌اي، تزئينات در و پنجره و تختخواب از محصولاتي هستند که با استفاده از همجوشي شيشه توليد مي‌شود.

وي در پايان خاطرنشان کرد: با استفاده از آشنايان مقداري از محصولات را صادر مي‌کنيم، اما تاد کنون موفق به صادرات به صورت رسمي نشده‌ايم.

لازم به ذکر است همجوشي شيشه به معناي چسباندن دو يا چندين لايه از شيشه از طريق حرارت است.
112/





انتهای پیام/

کد خبر 1388100240