ادعاهايي جديد درباره کشتي نوح(ع)

به گزارش ميراث آريا(chtn)،‌ ايروين فينکل، کارشناس موزه بريتانيا با ترجمه 60 خط از نوشته‌هاي الواح به دست آمده در خاورميانه گفت: در تمام تصاويري که پيش از اين از اين کشتي کشيده شده بود، اين کشتي در حقيقت به شکال يک قايق اقيانوس پيما با ميله‌اي نوک تيز و سکاني براي عبور از امواج نشان داده مي شده است.

وي در ادامه افزود:‌ اما اين کشتي ملزم به رسيدن به مکاني خاص نبود، هدف اين قايق تنها شناور بودن در سطح دريا بود. در واقع اين گونه قايق‌ها هنوز در ايران و عراق استفاده شده و نوعي کرجي دايره‌اي شکل هستند که براي انتقال احشام و حيوانات از يک رودخانه يا شط مورد استفاده قرار مي‌گيرند.

به گفته فينکل، در متون به دست آمده، گفتگوي خداوند با آترام هسيس، پادشاه سومري‌ها که در تصاوير اوليه داستان کشتي به جاي حضرت نوح مطرح شده ، آورده شده است.

در قسمت‌هايي از متن چنين آمده است: ديوار‌ي بنا کن، ديواري بنا کن! ديواري از ني،‌ ديواري از ني! آترام هسيس،‌به نصيحت من گوش ده، نصيحتي که تو را جاودانه کند!‌ خانه‌ات را ويران کن، قايقي بساز؛‌ دلبستگي‌هاي دنيا را رها کن و زندگي را نجات ده! قايقي به شکل دايره‌اي بساز و طول و عرض آن را يکسان کن.

فينکل، ادامه داد، زمان اين اتفاق مربوط به دوره تبعيد بابلي‌ها بوده، دوره‌اي که قوم يهوديان تبعيد شده از داستان نوح(ع) آموختند و انرا در عهد عتيق گنجاندند./109


انتهای پیام/

کد خبر 1388101245