به گفته وي، بنابراين لازم است تا سطح کاربريهاي مسکوني در بافتهاي فرسوده به نفع فضاهاي سبز و خدمات شهري کاهش يابد.
مديرعامل سازمان نوسازي شهر تهران ضمن بيان اين که 37 درصد از مردم شهر در بافتهاي ناپايدار و پهنههايي که در برابر بلاياي طبيعي مانند زلزله مقاوم نيستند، زندگي ميکنند، عنوان کرد: ساکنان اين بافتها عمدتا کم درآمد هستند و سهم آنها از خدمات شهري، اختلاف فاحشي با متوسط شهر تهران و نيز سرانههاي استاندارد دارد.
درويشزاده با اين گفته که هماکنون بيش از يک ميليون و152 هزار نفر از جمعيت تهران در بافت فرسوده زندگي ميکنند که در اين پهنه 261 هزار و 786 واحد مسکوني وجود دارد، تصريح کرد: اين ميزان برابر با 15 درصد از جمعيت تهران و 11 درصد از واحدهاي مسکوني پايتخت است.
وي در عين حال اظهار کرد: اين در حاليست که هماکنون بيش از دو ميليون و873 هزار نفر از جمعيت تهران در بافتهاي ناپايدار ساکن هستند که در اين پهنه 634 هزار و 179 واحد مسکوني وجود دارد.
به گفته مديرعامل سازمان نوسازي شهر تهران، اين مقدار 37 درصد از جمعيت واحدهاي مسکوني و 27 درصد از جمعيت شهر را تشکيل ميدهد که اين بافتها در برابر بلاياي طبيعي مانند زلزله مقاوم نيستند.
درويشزاده در پايان خاطر نشان کرد: وسعت زياد بافتهاي فرسوده با تراکم بالاي جمعيت و خطر قريب الوقوع زلزله، يکي از مهمترين چالشهاي شهر تهران به شمار ميرود.
100
انتهای پیام/