هاشمي با بيان اينکه در برخي از مراکز اسقاط خودرو با انباشتگي تعداد خودروها مواجه هستيم خاطرنشان کرد: اين امر ما را با مشکل مواجه ميکند چرا که روند اسقاط خودرو به کندي صورت ميگيرد.
وي تصريح کرد: اسقاط نامناسب خودروهاي فرسوده نيز از ديگر مواردي است که راهنمايي و رانندگي دقت لازم را در آن به کار نميبرند.
قائم مقام ستاد نوسازي ناوگان حمل و نقل کشور ادامه داد: به عنوان مثال در صورت تأييد افسر راهنمايي و رانندگي سقف خودروهاي فرسوده يا سيستم سوخت رساني آنها بايد کاملا از بين برود ولي اين امر به دليل عدم ايجاد زيرساخت مناسب، در اکثر مراکز اسقاط خودرو اتفاق نميافتد.
وي افزود: دقت لازم و کافي نداشتن در اسقاط خودروهاي فرسوده باعث ميشود برخي افراد سودجو قطعات خودروها را از اين مراکز خارج و اقدام به فروش آنها کنند.
هاشمي تصريح کرد: با توجه به اينکه طبق قانون، نيروي انتظامي نيز موظف است براي جلوگيري از سوء استفاده سودجويان در خريد و فروش قطعات خودروهاي فرسوده، اقدامات لازم را انجام دهد، بايد نظارت جدي و دقيقي در اين زمينه داشته باشد.
وي افزود: عدم نظارت دقيق و جدي درباره اسقاط خودروهاي فرسوده باعث کند شدن روند اسقاط و کامل انجام نشدن آن ميشود که اميدواريم مسئولان راهنمايي و رانندگي تکاليف خود را در اين زمينه آن طور که شايسته است انجام دهند.
100
انتهای پیام/