وي آمادگي خود را براي رفع مشکلات اوليه اعلام کرد و بيان داشت: تا پايان سال جاري 50 ميليون تومان اعتبار براي انجام عمليات مرمت و تجهيزات موزهها در همه حوزها هزينه ميشود.
وي با بيان اينکه هماکنون در 21 دانشکده استان تهران بيش از 40 رشته مرتبط به حوزههاي کاري کانون تدريس ميشود افزود: همچنين21 نمايندگي در خارج از کشور براي تبليغات خارج از کشور فعاليت ميکنند.
مدير عامل کانون اتومبيلراني و جهانگردي جمهوري اسلامي ايران در ادامه به 600 دستگاه خودرو فعال کانون به عنوان بزرگترين امداد جادهاي اشاره کرد.
معاون مدير عامل کانون اتومبيلراني و جهانگردي جمهوري اسلامي ايران نيز در اين نشست افزود: کانون اتومبيلراني و جهانگردي همچون بازوي اجرايي موزهها و سازمان ميراث فرهنگي عمل ميکند.
عليرضا بزرگزاد با اشاره به اينکه هيچ کس در کانون ذي نفع نيست خاطرنشان کرد: در حال حاضر کانون اتومبيلراني و جهانگردي هيچ سهامداري نداشته و در صورت منحل شدن کانون تمام سرمايههاي موجود در آن، در جهت فعاليتهاي گردشگري صرف ميشود.
وي صدور گواهينامه بينالمللي، پلاک ترانزيت و کارنه را از وظايف اصلي کانون عنوان کرد و افزود: در حال حاضر هيچ مرکز جديدي در موزهها از سوي کانون ايجاد نشده مگر اين که به پيشنهاد موزهها مراکز جديد ايجاد شود.
وي از ديگر وظايف کانون در بخش برنامههاي فرهنگي به شناسايي مراجعان براي انجام برنامههاي فرهنگي يا کسب تجارت اشاره کرد ./119
انتهای پیام/