مطالعه تاريخي امامزاده سيد ابراهيم ايلام

سرپرست معاونت ميراث فرهنگي اداره کل ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان ايلام با بيان مطلب فوق به ميراث آريا(chtn) گفت:مطالعه تاريخي و کالبدي اثر،نقشه‌برداري و آسيب شناسي،آسيب نگاري و شناسايي عوامل آسيب رسان و خطرساز در بنا از جمله برنامه‌هاي در نظر گرفته شده براي اين اثر تاريخي است.

محمدجواد خانزادي افزود:دسته‌بندي و الويت‌بندي آسيب‌هاي وارده و خطرساز در بنا و ارائه راهکارهاي مناسب و اجرايي در خصوص استحکام بخشي و رفع خطر از بقاياي معماري بنا مورد موافقت و تصويب اعضاي شوراي فني و ثبت اداره کل ميراث فرهنگي استان ايلام قرار گرفته است.

اين مقام مسئول در اداره کل ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان ايلام خاطرنشان کرد: همچنين مقرر شد پيشنهادات علمي در راستاي توسعه بناي امامزاده سيد ابراهيم ارائه شود.

وي يادآور شد: اين امامزاده يکي از آثار شاخص استان به جا مانده از دوره سلجوقي است که بدون هيچ گونه الحاقاتي،همچنان باقي مانده است.

سرپرست معاونت ميراث فرهنگي اداره کل ميراث فرهنگي استان ايلام تصريح کرد:با توجه به اهميت ويژه اين امامزاده در بين مردم،خيل بيشماري از مردم استان براي زيارت به اين منطقه سفر مي‌کنند و اقامت دارند بنابراين بحث گردشگري اين منطقه مطرح است.

خانزادي با بيان اينکه توسعه امامزاده در حريم مورد توجه است،گفت:درصدد هستيم از طريق مشاور و تصويب پيشنهادات ارائه شده بتوانيم محوطه بناي امامزاده را بدون هيچ گونه آسيب به اصل و هويت بنا، گسترش دهيم.
لازم به ذکر است؛درفاصلة هفت کيلومتري پهله زرين آباد و مسير سياحتي قلعه شياخ امام زاده سيد ابراهيم (ع) از نوادگان امام باقر (ع) قرار دارد که فاصلة آن تا مرکز استان 180 کيلومتر است. ساختمان اين امامزاده به دوران سلجوقي مربوط است و به شکل مخروط و هندسي خاصي بنا شده است./117

انتهای پیام/

کد خبر 1388110429