وي با اشاره به اينکه استان همدان وضعيت خاصي در بخش هنرهاي سنتي و صنايعدستي دارد، اظهار داشت: سبقه تاريخي ارزشمند اقلام و توليدات صنايعدستي و هنرهاي سنتي همدان و اهميت پرداختن به پايتخت تمدن و تاريخ کشورمان به جهانيان انگيزه لازم را براي ساخت اين فيلم به وجود آورد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي اين استان تصريح کرد: استان همدان علاوه بر برخورداري از 150 رشته هنرهاي سنتي و صنايعدستي از هنرمندان برجستهاي در اين عرصه برخوردار است که حرفهاي زيادي براي گفتن دارند.
بيات ادامه داد: از طرفي نيز وجود آثار تاريخي ارزشمند و جاذبههاي بي بديل طبيعي چون غار عليصدر وظيفه سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همدان را در ساخت اين فيلم سنگينتر کرده است.
اين مقام مسئول تأکيد کرد: با توجه به رايزنيهايي که با معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور پيش از اين انجام شده بود اين مستند بلند 90 دقيقهاي به کارگرداني محمدرضا اصلاني مستند ساز برجسته کشورمان و تهيه کنندگي داوود سماواتي يار ساخته ميشود.
وي اضافه کرد: سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همدان علاوه بر پرداخت ميزان قرداد، تمهيدات لازم براي اجراي کار و اسکان را نيز در اختيار گروه سازنده اين فيلم قرار داده است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همدان با بيان اينکه ساخت اين فيلم چند روز پيش کليد خورد، گفت: حمايت سازمان ميراث فرهنگي از سازندگان اين فيلم در راستاي افزايش کيفيت مستند بلند دستهاي هگمتانه انجام ميشود.
اسدالله بيات در ادامه اظهار داشت: تا پايان سال جاري مراحل فيلمبرداري به پايان رسيده و مابقي فعاليتها به سال آينده موکول ميشود.
وي ضمن تقدير از گروه سازنده اين فيلم که با حداقل ميزان قرار داد آماده همکاري شدهاند، خاطرنشان کرد: اميدواريم در اين مستند زيبا بتوانيم چهره واقعي همدان را از منظر مستند ساز برجسته کشورمان براي جهانيان به نمايش در آوريم.
111/
انتهای پیام/