غناي پژوهشي چغازنبيل با ايجاد مرکز عيلام‌شناسي

مدير پايگاه ميراث فرهنگي چغازنبيل و هفت تپه در گفتگو با ميراث آريا (chtn) ضمن بيان اين مطلب افزود: بيشتر نمايشگاه‌ها وسمينارهاي مهم برگزار شده در اين پايگاه در مورد دوره عيلام و معماري دوره عيلام بوده است.

محمد حسن طالبيان با تأکيد بر ادامه فعاليت پژوهشي در مورد عيلام شناسي با بيان اينکه خانه‌اي نيز در چغازنبيل با عنوان \"خانه چغازنبيل\"به سبک و سياق معماري منطقه و با کمترين مداخله براي انجام عمليات پژوهش‌هاي باستان شناسي، کارشناسي و مديريت حفاظت و مرمت و گردشگري ايجاد شده است افزود:اين خانه داراي خدمات رفاهي و گردشگري چون سرويس بهداشتي، مسير بازديدکننده، تابلوهاي راهنما، بروشور ، ساير مواد مطالعاتي و مواد معرفي براي گردشگران از جمله سي دي و کتابچه است.

وي اضافه کرد: در اين پايگاه طرح استراتژيک عمليات، طراحي و ساماندهي منطقه براي شناخت کوريدورهاي گردشگري و تجهيز آن به شکل جذاب براي بازديدکنندگان همراه با تبليغات بسياري چون تهيه پوستر، فيلم، بروشور انجام شده است.

طالبيان با اشاره به مناطق مهم شوش،‌ چغازنبيل، هفت تپه، شوشتر و دزفول از لحاظ قدمت و غناي باستان شناسي و تاريخ افزود: دليل قرار گرفتن دو منطقه ميراث جهاني سازه‌هاي آبي شوشتر و چغازنبيل، منطقه شمال خوزستان مي‌تواند به عنوان يکي از مقاصد مهم گردشگري در کشور مطرح باشد.

اين مقام مسئول در پايگاه ميراث فرهنگي چغازنبيل و هفت تپه از ساخت سفال دوره عيلام درحوزه صنايع دستي پايگاه خبر داد و بيان داشت: در ارتباط با ساخت سفال عيلام، سمينارهايي براي تمام هنرمندان صنايع دستي برگزار شده است./119

انتهای پیام/

کد خبر 1388120968