پيشرفت صنايع‌دستي کهگيلويه و بوير احمد سرعت گرفت

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي استان کهگيلويه و بوير احمد در گفتگو با ميراث آريا (chtn)، با بيان اين مطلب گفت: تجهيز و آماده سازي کارگاه‌ها با هدف شناسايي هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي اين استان از مهم ترين اقدامات اين معاونت در سال جاري است.

مهيار صياديان تصريح کرد: اين معاونت در سال جاري بيش از 34 رشته از هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي را در سه بخش رشته‌هاي بومي و شاخص استان، رشته‌هاي اولويت‌دار و رشته‌هاي رايج استان آموزش داد.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي استان کهگيلويه و بوير احمد افزود: رشته‌هاي منسوخ شده اين استان از قبيل گچمه بافي، گليم بافي، سياه چادر بافي و سبد بافي در سال جاري احياء شده‌اند.

وي با اشاره به اينکه اخذ تسهيلات از بانک‌هاي عامل از برنامه‌هاي مهم اين معاونت به شمار مي‌آيد، اظهارداشت: اين امر با هدف حمايت از توليد کنندگان و صنعتگران اين استان صورت گرفت.

اين مقام مسئول حضور هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي اين استان در 57 نمايشگاه صنايع‌‌دستي در ساير استان‌هاي کشور را از اقداماتي دانست که به منظور رونق يافتن بازار فروش صنايع‌دستي اين استان انجام شده است .

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي استان کهگيلويه و بوير احمد تصريح کرد: اين معاونت همچنين با کميته امداد امام خميني، بهزيستي، اداره زندان‌ها، بيمارستان سلمان، سازمان امور عشاير، بسيج سپاه پاسداران، سازمان آموزش و پرورش استثنايي استان و اداره کل تعاون اين استان تفاهم‌نامه‌هايي منعقد کرده است.‌

صياديان با بيان اينکه صنايع‌دستي همچنين در روستاهاي هدف ترويج و توسعه داده شده، تأکيد کرد: اين معاونت برنامه‌هاي بسياري را نيز در دست اقدام دارد.

به گفته وي شناسنامه دار کردن صنعتگران براي محقق شدن بيمه اين افراد، ايجاد و تأسيس بازارچه‌ دائمي صنايع‌دستي از برنامه‌هاي در حال اجراي اين معاونت است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کهگيلويه و بوير احمد يادآور شد: تهيه اطلس صنايع‌دستي به منظور مستند و استاندارد سازي صنايع‌دستي نيز در اين استان در حال انجام است.

وي در پايان خاطر نشان کرد: تهيه فيلم، کليپ و چاپ کتاب صنايع‌دستي نيز هم اکنون در اين استان پيگيري مي‌شود.
112/

انتهای پیام/

کد خبر 1388121012