400 ابنيه تاريخي کشور انتظار صنايع‌‌دستي را مي‌کشند

به گزارش ميراث آريا(CHTN)، معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور در ششمين همايش معاونان صنايع‌دستي استان‌هاي سراسر کشور با اعلام اين خبر گفت: مصوبان حوزه هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي در دور سوم سفرهاي هيأت دولت به استان‌هاي مختلف چشمگير بوده است.

تهمينه دانيالي تصريح کرد: بيش از نيمي از مصوبات دور سوم سفرهاي هيأت دولت مربوط به بخش هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي بوده است.

وي با اشاره به اينکه به منظور دريافت مصوبات بيشتر در سفرهاي آتي نيازمند همکاري معاونت‌هاي استاني هستيم، اظهار داشت: برنامه ريزي مناسبي که در سطح استان‌ها شد، زمينه ساز دريافت مصوبات در سفرهاي اخير شده است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي ادامه داد: با هدف انجام کارهاي بنيادي در راستاي حمايت از هنرمندان و صنعتگران صنايع‌دستي با معاونت‌هاي مختلف سازمان تعاملاتي را انجام داده‌ايم.

اين استاد دانشگاه گفت‌: با همکاري معاونت حفظ، احياء و ثبت آثار تاريخي در راستاي اختصاص فضاهاي بيشتر براي معرفي، توسعه، ترويج و آموزش صنايع‌دستي گام برداشته‌ايم.

دانيالي با بيان اينکه از سوي معاونت حفظ، احياء و ثبت آثار تاريخي 400 ابنيه با هدف اختصاص به بخش هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي معرفي شد، گفت: اسامي اين بناها در اختيار مديران کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري 30 استان کشور قرار مي‌گيرد.

وي افزود: هدف اوليه براي اختصاص اين بناها تبديل آن‌ها به بازارچه‌ هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي در استان‌هاي مختلف است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي در ادامه اظهار داشت: اين بناها در اختيار هنرمندان به صورت رايگان قرار گيرد به شرط آنکه امکان آموزش رايگان به متقاضيان و علاقه مندان به آموزش صنايع‌دستي در اين اماکن فراهم شود.

تهمينه دانيالي يادآور شد: استان‌ها به شرط در اختيار قرار دادن اين فضا به تمامي هنرمندان و هنرجويان مي‌توانند در اين بناها فعاليت کنند.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1388121143