مسعود علويانصدر در ادامه خاطر نشان کرد:موزه ملي ايران محلي بهعنوان قلب تپنده ايران بايد هميشه فعال و پرشور و داراي مفاهيم فرهنگي بسيار غني باشد.
وي با بيان اينکه ميدان مشق و تمامي فضاهاي آن چشم اندازي است که براي توسعه موزه ملي مد نظر سازمان بوده است، افزود: رياست جمهور توجه و حمايت ويژهاي به اين موضوع داشته است تا از اين طريق بتوان با هماهنگي ساير ارگانها ،نهادها و سازمانهاي دخيل، اين حرکت عظيم را درجهت احياي موزه ملي کشور تداوم بخشيد.
وي اضافه کرد: تلاش شده تا موزه ملي ايران داراي حيات پژوهشي، فرهنگي، تحقيقاتي و بستري براي آموزش و پرورش کشور باشد تا از اين طريق بتوان بخشي از ارزشهاي فرهنگي کشور خود را به جهانيان معرفي کرد.
به گفته اين مقام مسئول در معاونت حفظ، احياء و ثبت آثار تاريخي؛ ميدان مشق علاوه بر اينکه مکاني براي موزه خواهد بود تحولي نيز در بحث عرصههاي شهرسازي ايجاد خواهد کرد.
وي در ادامه گفت: ميدان مشق پايلوتي براي ايجاد فرصت و معرفي شهرسازي ايراني و اسلامي خواهد بود به همراه کارکردها ،عملکردها و فعاليتهاي بسيار مثبت که بايد در اين مجموعه به کار گرفته شود.
علويان صدر تصريح کرد: ميدان مشق علاوه بر فضاي مکانهاي موزهاي بايد فضايي براي انديشه معماري و شهرسازي نيز باشد تا از اين طريق بتوان آثار منقول و غير منقول دورههاي مختلف را به نمايش گذاشت.
وي از برگزاري اولين الگوي فضاسازي هنري در موزهها در هفته ميراث فرهنگي سال آينده خبر داد و اظهار داشت: در اين راستا موزه گلستان براي ايجاد نشاط در موزه خود الگوي نويني آماده ميکند.
علويانصدر همچنين از افتتاح موزه دوران اسلامي و اختصاص 3 مليارد تومان اعتبار از محل اعتبارات سال 88 براي احياي اين موزه با همکاري و مساعدت رياست سازمان ميراث فرهنگي خبر داد و گفت: با دستور رياست سازمان ميراث فرهنگي ساماندهي اموال و اشيا، مستندسازي الکترونيکي اشيا و اموال تاريخي در نرم افزار جام در دست اقدام است.
وي از ديگر برنامههاي در دست اقدام به پژوهشهاي باستانشناسي، ايجاد انبارهاي امن و مرمت اشياي منقول و تشکيل کارگاههاي تخصصي اشاره کرد./119
انتهای پیام/