وي ادامه داد: با توجه به اينکه انتشارات عامل فرهنگي توسعه گردشگري است؛ در راستاي توسعه همه جانبه صنعت گردشگري کشور و لزوم دسترسي به منابع جاذبهها و ظرفيتهاي خدمات گردشگري ايران مجموعه سه جلدي دايرةالمعارف گردشگري ايران تدوين، چاپ و منتشر ميشود.
حميدپناه تصريح کرد: طبق مطالعات و تحقيقات انجام شده با توجه به مسائل و موضوعات موجود صنعت گردشگري مقرر شد دايرةالمعارف گردشگري ايران در سه جلد با موضوعات جاذبههاي گردشگري ايران و ديدنيهاي ايران، ظرفيت خدمات صنعت گردشگري و دانستنيهاي سفر و ابزارهاي توسعه صنعت گردشگري و توسعه پايدار تدوين، چاپ و منتشر شود.
وي افزود:با بررسيهاي انجام شده و مطالعات علمي به اين نتيجه رسيديم پيش از اينکه در جلد يک جاذبههاي گردشگري ايران را معرفي کنيم، ابتدا به بررسي وضعيت خدماتي و رفاهي جاذبههاي موجود در جلد دو پرداخته و به استناد آن جاذبههايي را در جلد يک معرفي کنيم که قابليت بازديد و بهرهبرداري را دارند.
حميدپناه اضافه کرد: بنابراين جلد دو دائرةالمعارف گردشگري ايران با موضوع ظرفيت خدمات صنعت گردشگري ايران تدوين، چاپ و منتشر شد .
وي بيان داشت: جلد دوم اين دايرةالمعارف در هفت فصل با موضوعات خدمات اداري، آموزشي و فرهنگي، خدمات مسافرتي و جهانگردي، خدمات حمل و نقل، خدمات اقامتي، خدمات پذيرايي، خدمات ايمني گردشگري و خدمات برونمرزي گردشگري تدوين شده است.
به گفته مؤلف دايرةالمعارف گردشگري ايران در اين مجموعه سعي شده است کليات خدمات موجود گردشگري و مراکز خدماتي تا پايان سال 88 معرفي شود و هر دو سال يکبار نيز اين مجموعه با فهرست جديد چاپ و منتشر خواهد شد.
وي افزود: اين مجموعه با همکاري اداره کل روابط عمومي و امور فرهنگي و اجتماعي، مرکز مطالعات و تحقيقات گردشگري و شرکت مرجان گشت کاشان تدوين، چاپ و منتشر شده است.
گفتني است؛ اين دايرةالمعارف پس از گذشت 74 سال از تاسيس نخستين اداره امور جهانگردي در ايران در سال ،1314 تدوين شده است و امکان دسترسي آسان سرمايهگذاران و علاقهمندان اين صنعت به اطلاعات گردشگري را فراهم ميکند.
/115
انتهای پیام/