فضاسازي آثار تاريخي، حلقه مفقوده معرفي آثار تاريخي است

به گزارش ميراث آريا( chtn) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، مهندس اشرف نيا در جلسه ستاد بافت تاريخي استان آذربايجان شرقي، گفت: حفظ آثار تاريخي استان از اهميت ويژه اي برخوردار است و امروز با توجه به حساسيت موجود در راستاي حفظ آثار تاريخي، ستادهاي مستقل و منسجمي در اين رابطه شکل گرفته است.

اشرف نيا تبريز را شهري غني با آثار و جاذبه هاي فراوان دانست که از ضعف در فضاسازي و مشخص نمودن محدوده آثار تاريخي رنج مي برد.

وي خواستار توجه جدي شوراي اسلامي شهر تبريز و شهرداري اين کلانشهر به آثار و ابنيه تاريخي گرديد و گفت: شورا و شهرداري نقش مهمي در راستاي بازسازي و بهسازي و حفظ اين بافت ها دارند و بايد از شورا و شهرداري براي حفظ بافت هاي تاريخي حمايت کرد.

معاون عمراني استاندار آذربايجان شرقي گفت: يک شهر نتيجه عملي تفکرات فرهنگي و تاريخي مردم شهر است و بايد آن را حفظ نمود و به نسل هاي بعد انتقال داد.

گزارش روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي در خاتمه مي افزايد: در جلسه ستاد بافت تاريخي استان آذربايجان شرقي، در مورد فعاليت ها و برنامه ريزي هاي سازمانها و نهادها در خصوص بافت تاريخي شهر تبريز، بحث و تبادل نظرشد./106

انتهای پیام/

کد خبر 138902151