يحيي رحمتي ادامه داد: معاونت صنايعدستي کشور نشستهاي مختلفي را با عناوين توانمند سازي تشکلهاي صنايعدستي سراسر کشور، طراحي بسته بندي در صنايعدستي، تشکلها، اتحاديهها و صنوف صنايعدستي و ثبت ميراث هنري در اين مدت برگزار ميکند.
وي با اشاره به اينکه موضوع مطالعه و طراحي نمونه سازي محصولات صنايعدستي يکي از پروژههاي مورد توجه اين معاونت در سال 88 بود، اظهار داشت: اين مطالعات در سال گذشته به نمونه سازي هفت محصول صنايعدستي منتهي شد.
مدير کل آموزش و حمايت از توليد افزود: سراميک آبي شهرضا، کنده کاري روي چوب مازندران، زيور آلات سنتي، زيلو، چاپ قلمکار، ظروف سنگي مشهد و نمد هفت محصول صنايعدستي هستند که در بخش نمونه سازي آنها اقدام شد.
رحمتي اضافه کرد: هدف از نمونه سازي احياء و بازگرداندن اين محصولات به خط توليد انبوه بوده که متأسفانه اين توليدات به دليل نداشتن کاربرد در زندگي روزمره مردم از ميان رفتهاند و اين معاونت تصميم بر تعريف کاربري تازه براي آنها دارد.
وي تصريح کرد: هفت شخصيت حقيقي فعاليت مربوط به طراحي و بسته بندي توليدات صنايعدستي را برعهده گرفتند.
اين مقام مسئول با بيان اينکه معاونت صنايعدستي تمامي هزينههاي لازم را براي مراحل مطالعاتي تقبل کرد، گفت: بر همين اساس و موفقيتهايي که در اين عرصه به دست آمد اين نشست تخصصي در روزهاي آتي برگزار ميشود.
مدير کل آموزش و حمايت از توليد تأکيد کرد: از هنرمنداني که در طراحي اين نمونهها نقش داشتهاند براي حضور در نشست و ارائه توضيحات دعوت به عمل آمده است.
يحيي رحمتي در ادامه اظهار داشت: در جريان اين نشست اطلاع رساني صحيحي براي دعوت از ساير هنرمندان به منظور نمونه سازي ساير محصولات صنايعدستي انجام ميشود.
111/
انتهای پیام/