امير محمد پرويز افزود: اين سازمان همچنين 14 هزار مرکز آموزش غير دولتي دارد که تحت عنوان مراکز آموزش فني و حرفهاي آزاد به امر آموزش مبادرت ميکنند.
وي با اشاره به اينکه آموزشهاي فني و حرفهاي کليد اشتغالزايي است، ادامه داد: در اين مراکز آموزشي فعالان ضمن توانمند شدن در مشاغل خود به پايداري ميرسند.
به گفته پرويز در حال حاضر کلمه بيکار به افراد بسياري اطلاق ميشود که اگر توانمنديهايي سنتي و نوين را براي اين افراد ايجاد کنيم، ميتوان از هنر آنها بهرهمند شد.
سرپرست سازمان آموزش فني و حرفهاي کشور افزود: اگر بتوانيم از توانمنديهاي اين افراد استفاده کنيم اين هنرجويان ميتوانند اثر بخشي بيشتري در کار خود داشته و موقعيت خود را در بازار تثبيت کنند.
وي با بيان اينکه تمامي اين پيشرفتها در سايه آموزشهاي فني و حرفهاي انجام ميشود، تأکيد کرد: موضوعي که در دنياي کنوني موجب بقاء بنگاههاي اقتصادي ميشود، کيفيت و رقابت پذيري است.
اين مقام مسئول افزود: اين سازمان علاقمند است که تفاهمنامههاي بيشتري به منظور حمايت از شاغلان هنر صنعت فرش منعقد شود.
پرويز در ادامه اظهار داشت: اين تفاهمنامهها ميتواند در ابعاد گوناگوني مثل آموزش شاغلان هنر صنعت فرش امضا شود.
وييادآور شد: بر اساس تفاهمنامهاي که صبح امروز به امضا رسيد تمامي قاليبافان و گبه بافان مورد سنجش سازمان آموزش فني و حرفهاي قرار ميگيرند.
سرپرست سازمان آموزش فني و حرفهاي کشور در پايان خاطر نشان کرد: هفت درصد از حق بيمه را قاليبافان و 20 درصد را دولت پرداخت ميکند.
112/
انتهای پیام/