\t
وي با اشاره به اينکه از اين تعداد 5 خوشه مربوط به حوزه هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان است، اظهار داشت: خوشه صنعتي مبلمان منبت حاجي آباد، خوشه قاب سازان رزن کاج، خوشه مبلمان منبت اشترمل و جيجانکوه، خوشه صنعتي سفال لالجين و خوشه چرم همدان اين تعداد را شامل ميشود.
مدير کل ميراث فرهنگي اين استان تصريح کرد: قرار شد در مرحله بعدي شرکت خوشههاي صنعتي و شهرکهاي کشور بررسي کند که کداميک اين قابليت را دارد.
بيات افزود: از ميان 30 خوشه معرفي شده شرکت خوشهها و شهرکهاي همدان کار مطالعه و پژوهش ميداني بر روي هفت خوشه را آغاز کرد.
اين مقام مسئول اضافه کرد: از مجموع اين خوشهها چهار خوشه که شامل مبلمان منبت اشترمل و جيجانکوه، سفال لالجين، منبت حاجي آباد و قاب سازان رزن کاج است جزء 7 خوشه مورد پژوهش بود.
وي با بيان اينکه پژوهش در اين بخش شامل تهيه پرسشنامه، جمع آوري اطلاعات و مطالعات ميداني است، گفت: در نهايت اين مطالعات بر روي هفت خوشه مورد نظر در سطح استان انجام شد.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همدان تأکيد کرد: با ارسال اطلاعات مربوط به هفت خوشه در نهايت سه خوشه مورد تأييد شرکت خوشههاي صنعتي و شهرکهاي کشور قرار گرفت.
بيات در ادامه اظهار داشت: خوشه صنعتي سفال لالجين و خوشه مبلمان منبت حاجي آباد ملاير جزء سه خوشه تأييد شده است.
وي يادآور شد:هر يک از اين خوشهها عامل توسعهاي را معرفي ميکنند تا با استقرار در محل خوشه، نيازهاي موجود را از دستگاههاي استاني و کشوري مطالبه کند.
111/
انتهای پیام/