فرماندار تبريز به حادثه آتش سوزي اتفاق افتاده در آبان سال گذشته اشاره کرد و گفت: پس از آن حادثه، حريق هاي کوچک ديگري نيز در بازار اتفاق افتاد که دليل عمده آنها نبود سيستم برودتي و حرارتي منسجم بوده است.
چمني افزود: مسائل متعدد فني و ايمني در بازار تبريز ضرورت تشکيل کارگروههاي تخصصي در اين زمينه را ايجاب ميکند و بايد تصميمات اين کارگروه تخصصي نيز هر چه سريعتر اجرايي شود.
وي با بيان اينکه مهمترين مسئله بازار تبريز در حال حاضر تجهيز خدمات آتشنساني در اين بازار است، اظهار داشت: بحث آتشنشاني و خدمات ايمني از اهميت زيادي برخوردار است.
فرماندار تبريز با اشاره به صدماتي که بازار تبريز در اثر نبود امکانات آتشنشاني متحمل شده، تاکيد کرد: تنگ بودن معابر و پيچ در پيچ بودن آنها موجب کندي دسترسي در مواقع بحراني مي شود و در آتشسوزي سراي ايکي قاپلي به همين دليل، پس از مدت زمان قابل توجهي آب به اين مجموعه رسيد و زيانهاي بسياري از بابت اين تاخير وارد شد.
چمني گفت: در مورد مسائل بازار تبريز لازم است هر ماه يک جلسه برگزار شود و مصوبات جلسات قبلي مورد پيگيري و بررسي قرار گيرد.
وي تشکيل کارگروه تخصصي در مورد بازار تبريز را نيازمند همکاري و هماهنگي دستگاههاي مختلف دانست و اظهار داشت: دادستاني تبريز بزرگوارانه با اين مسئله برخورد کرد و آمادگي کامل خود را براي اجرايي شدن مصوبات کارگروه تخصصي بازار تبريز اعلام داشته است.
فرماندار تبريز افزود: همکاري و تعامل سازنده ميان بازاريان تبريز، شهرداري، نيروي انتظامي و آتشنشاني در راستاي حل مشکلات بازار تبريز مهم و سازنده خواهد بود.
وي تصريح کرد: همراهي بازاريان تبريز در موضوع تجهيز بازار بسيار مهم است و به عنوان مثال اداره برق در حال حاضر امکانات و بودجه لازم براي ايجاد پست برق در بازار تبريز را اعلام داشته است، اما تهيه مکان مورد نظر بايد با همکاري بازاريان صورت گيرد.
چمني در خاتمه، جامعيت بازار تبريز را حسن مهم اين مجموعه دانست و ابراز اميدواري نمود با همکاري کسبه و بازاريان و مسئولان، مسائل مرتبط با بازار تاريخي تبريز به بهترين شکل مرتفع شود.106
انتهای پیام/