طالب ريفايي، دبيرکل سازمان جهاني گردشگري گفت: اين سازمان و تمامي اعضاي آن پشت سر تايلند ايستاده اند. گردشگري نقشي اساسي رادر توسعه اجتماعي و اقتصادي تايلند ايفا کرده و در توليد ناخالص ملي و اشتغال زايي اين کشور نيز تاثير بسزايي دارد.
وي افزود: مطمئنا صنعت گردشگري تايلند با حمايتهاي دولتي و همکاري بخشهاي عمومي و خصوصي و پشتيباني جامعه جهاني گردشگري، داشتههاي از دست رفته خود را باز خواهد يافت و بار ديگر به مقصد اصلي گردشگري جهان تبديل خواهد شد.
جئوفري دوفل، رئيس سازمان مسافرت آسيا اقيانوسيه، خاطرنشان کرد: تايلند در طول 11 سال گذشته مقر اصلي اين سازمان بوده و از اينرو هرگونه ضعف و کاهشي در ورود گردشگر به اين کشور جنوب شرقي آسيا، پاتا را موظف به حمايت و بازسازي از آن براي بازگشت به روزهاي اوج پيشين ميکند.
گفتني است تايلند نيز به تارگي طرح هخاي جديدي را با همکاري بخشهاي خصوصي جهت برون رفت از وضعيت نابسامان کنوني ارائه داده که از آن جمله ميتوان به تعيين سفق مالي براي سرمايهگذاران گردشگري، توسعه بنگاههاي گردشگري زوده بازده، تسهيل در صدور رواديد و کاهش عوارش فرود و نشستن هواپيماها در فرودگاههاي اين کشور اشاره کرد./109
انتهای پیام/