استقرار بزرگترين کارگاه شيشه گري حرارتي در يخچال 9 پله

اعظم عباس زاده يکي از بانوان فعال در کارگاه شيشه گري يخچال 9 پله در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، در اين باره بيان داشت:‌ به دليل ظرافتي که در توليد شيشه‌هاي حرارتي وجود دارد، اغلب هنرمندان فعال را بانوان تشکيل مي‌دهند.

وي اضافه کرد:‌ در اين مکان که 200 متر مربع وسعت دارد تراش، رنگ، پخت و معرق شيشه توسط هنرمندان انجام مي‌شود.

عباس زاده تصريح کرد:‌ شيشه گري حرارتي از سال 65 در استان آذربايجان غربي رايج شد و کوره‌هايي که در حال حاضر در اين مکان به پخت شيشه اختصاص داده شده از ترکيه وارد استان شده است.

اين هنرمند جوان با تأکيد بر اينکه از اين کوره‌ها براي توليد نوع خاصي از شيشه که به دانه‌هاي آويز لوستر معروف است نيز استفاده مي‌شود، اظهار داشت: ‌بازار اين محصولات در داخل نسبتاً خوب است که البته ورود توليدات مشابه چيني مشکلاتي را پديد آورده است.

وي گفت:‌ هنرمنداني که در يخچال 9 پله به توليد محصولات مشغولند، به صورت همزمان نيز توليدات خود را به فروش مي‌رسانند.

عباس زاده تأکيد کرد:‌ بخش مهمي از توليدات در نمايشگاه‌هايي که در سراسر کشورمان برگزار مي‌شود، با استقبال خريداران مواجه شده و به فروش مي‌رسند.

اين صنعتگر صنايع‌دستي با اشاره به اينکه در حال حاضر اين فضا با مشکلاتي چون نبود تهويه هواي مناسب روبرو است، بيان داشت: با تعاملات انجام شده ممکن است اين کارگاه به حمام اتحاديه نقل مکان کند.

اعظم عباس زاده يادآور شد:‌ اميدواريم مسئولان فکري به حال ورود بي رويه توليدات بي کيفيت خارجي بکنند تا هنرمندان با انگيزه بيشتري فعاليت در عرصه صنايع‌دستي را ادامه دهند.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389050629