مديرکل ميراث فرهنگي فارس همچنين از محل در نظر گرفته شده جهت استقرار نيروهاي پژوهشگاههاي ميراث فرهنگي خبرداد و گفت : ساختمان شماره 1 دانشکده ادبيات شيراز و ساختمان آموزش و پژوهش استانداري فارس نيز جهت استقرار پژوهشگاهاي ميراث فرهنگي در نظر گرفته شده است که ساختمان آموزش و پژوهش به طور کامل تخليه و در حال تجهيز است .
وي ادامه داد: ساختمان دانشکده نيز در حال تخليه است تا پس از انجام تعميرات لازم تجهيز و در اختيار پژوهشگاه قرار گيرد.
بذرگر در ادامه با اشاره به توانمنديهاي تاريخي استان فارس و شهر شيراز با توجه به وجود حدود 3 هزار اثر ثبت شده تاريخي و نيز دواثر جهاني پاسارگاد و تخت جمشيد و نيز پتانسيل هاي فرهنگي ديگر شيراز از جمله بافت تاريخي 400 هکتاري و وجود آثار تاريخي از دوره هاي مختلف پيش از تاريخ تاريخي و اسلامي گفت : مناسب ترين و شايسته ترين گزينه جهت استقرار معاونت حفظ واحياء و پژوهشکده ميراث فرهنگي، استان فارس بود که با درايت رياست سازمان و معاونين موضوع انتقال معاونت تحقق يافت .
وي انتقال اين معاونت به استان فارس را مثبت ارزيابي کرد و گفت : حضور معاونت ميراث فرهنگي و پژوهشگاه هاي ميراث فرهنگي در مرکز ثقل تاريخي و تمدني کشور يک فرصت مناسب جهت توجه بيشتر به آثار تاريخي استان نيز است .
بذرگر خاطرنشان کرد: در اين راستا اميدواريم بتوانيم به قابليت هاي استان را در رسيدگي بيشتر به آثار تاريخي و پژوهش هاي باستانشناسي در برخي از نقاط شناخته نشده و يا کمتر شناخته شده توجه بيشتري داشته باشيم.
/104
انتهای پیام/