وي همچنين بر انتشار و اطلاع رساني مربوط به اين اتفاق و آگاهي مردم و به خوص نسل جوان کشورمان که آينده سازان جامعه هستند، تاکيد نمود.
معاون عمراني استاندار آذربايجان شرقي با اشاره به همکاري صورت گرفته از سوي ادارات و سازمانهاي مختلف استان با متوليان ثبت پرونده، ريسک در مديريت را يک اصل اساسي خواند و اظهار داشت: مديران بايد با ديد افقي و با شجاعت، از انجام هر اقدامي که توسعه گردشگري را به دنبال دارد، دريغ نکنند.
محمد اشرف نيا با اشاره به توانمندي ها و داشته هاي استان گفت: ربع رشيدي، اثر سترگي است که احياي آن نيازمند صرف اعتبار کلاني است و در اين راستا، همکاري تمام دستگاه هاي اجرايي با سازمان ميراث فرهنگي ضرورت دارد.
وي در بخش ديگري از سخنانش بر لزوم تامين بودجه اي در حدود يکصد ميليارد تومان براي احياي مجموعه علمي تاريخي فرهنگي ربع رشيدي، تاکيد کرد.
معاون عمراني استاندار آذربايجان شرقي همچنين وجود ديگر پتانسيلهاي جذب گردشگر نظير روستاي تاريخي کندوان را مورد اشاره قرار داد و افزود: ترغيب بخش خصوصي براي بسترسازي جهت افزايش حضور گردشگران در منطقه بايد در اولويت کاري تصميم گيران قرار گيرد.
وي توضيح داد: اگر بتوان با مشارکت بخش خصوصي، روستاي تاريخي کندوان را توسعه داد، اين روستا به يکي از نقاط بزرگ گردشگري جهان تبديل خواهد شد.
جلسه کارگروه ميراث فرهنگي و گردشگري استان با حضور مسئولين مرتبط استاني و براي بررسي مسائل حوزه گردشگري و ميراث فرهنگي استان، در محل استانداري آذربايجان شرقي تشکيل شد./106
انتهای پیام/