صنعتگران کارگاه‌هاي صنايع‌دستي شناسنامه دار مي‌شوند

آرش بهادري در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، در اين باره گفت: شناسنامه دار کردن هنرمندان صنايع‌‌دستي در راستاي صدور کارت شناسايي صنعتگري است.

وي با اشاره به اينکه در اين طرح نظارت بر فعاليت کارگاه‌هاي صنايع‌دستي و صنعتگران فعال در کنار هم صورت مي‌گيرد، اظهار داشت: اجراي اين طرح در قالب ارسال فرم‌هايي به معاونت‌هاي صنايع‌دستي 30 استان کشور به منظور درج اطلاعات کارگاه‌هاي صنايع‌‌دستي صورت مي‌گيرد.

سرپرست اين اداره کل ادامه داد:‌ اين فرم‌ها اطلاعات کاملي از مجموعه فعاليت‌هايي که در کارگاه‌هاي صنايع‌دستي انجام مي‌شود، در اختيار اين معاونت قرار مي‌دهد.
بهادري اضافه کرد:‌ طبق اين فرم‌هاي ارسالي بازديد نظارتي از فعاليت کارگاه‌هاي هنرهاي سنتي و صنايع‌‌دستي انجام مي‌شود.

اين مقام مسئول تصريح کرد:‌ در کنار اطلاعات مربوط به فعاليت‌هاي کارگاهي، تعداد شاغلان صنايع‌‌دستي، رشته آن‌ها و ويژگي محصولي که توليد مي‌کنند، نيز مورد توجه قرار مي‌گيرد.

وي با تأکيد بر اينکه همچنين استانداردهاي کارگاه‌هاي صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي نيز مورد بررسي قرار مي‌گيرد، گفت: مواد اوليه مورد استفاده، بهداشت محيط و بهره مندي از دستگاه‌ و ابزار مناسب نيز در بخش کارگاهي از اهم موضوعات است.

سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد معاونت صنايع‌دستي در ادامه بيان داشت:‌ وضعيت امکانات و حمايت‌هايي که از صنعتگران فعال در کارگاه‌ها انجام مي‌شود، نيز مورد بررسي قرار مي‌گيرد.

بهادري افزود: اين موضوع به معناي بررسي وضعيت بيمه‌اي و مزايايي است که براي صنعتگران و شاغلان کارگاه‌هاي صنايع‌دستي در نظر گرفته مي‌شود.

وي يادآور شد:‌ کارگاه‌ها و صنعتگراني که از استانداردهاي مناسبي در اين بخش برخودار باشند، شناسنامه دار مي‌شوند.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389052124