هنرمندان برجسته در اولويت واگذاري سهام شرکت توسعه صنايع‌دستي

به گزارش ميراث آريا(chtn)، تهمينه دانيالي معاون صنايع‌دستي کشورمان در ديدار با مدير عامل شرکت سرمايه گذاري ميراث فرهنگي و گردشگري ايران در اين باره گفت: در جمهوري اسلامي ايران بيش از 2 ميليون هنرمند و صنعتگر در عرصه هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي فعاليت مي‌کنند.

وي تصريح کرد: اين هنرمندان در بيش از 250 رشته صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي فعاليت مي‌کنند و فعاليت هنرمندانه اين صنعتگران، ايران را جزء سه کشور برتر جهان کرده است.

معاون صنايع‌دستي کشور ادامه داد: دريافت 45 نشان اصالت براي آثار برجسته صنايع‌‌دستي کشورمان نشان از ظرفيت‌ها و توانمندي‌هاي بالاي صنايع‌دستي ايران دارد.

دانيالي با اشاره به اينکه فاصله بسياري ميان توليد و عرضه صنايع‌دستي وجود دارد، اظهار داشت: توليد صنايع‌دستي در کشور ما مشکلي ندارد بلکه در بحث عرضه با موانع زيادي روبرو هستيم.

اين استاد دانشگاه اضافه کرد: معاونت صنايع‌دستي از 9 ماه پيش موضوع ايجاد شرکت توسعه سرمايه گذاري صنايع‌دستي ايران را پيگيري مي‌کند.

وي افزود: در اين مدت تمامي تشکل‌ها، انجمن‌ها و اتحاديه‌هاي صنايع‌‌دستي را با فعاليت‌ها و شرح وظايف شرکت توسعه سرمايه گذاري صنايع‌دستي آشنا کرديم.

معاون صنايع‌دستي تأکيد کرد: تصميم بر اين است که بخش مهمي از تصدي گري‌هاي فعلي معاونت صنايع‌دستي به شرکت سرمايه گذاري توسعه صنايع‌دستي ايران واگذار مي‌شود.

دانيالي با بيان اينکه فعاليت‌هاي آموزشي در راستاي حفظ و احياء صنايع‌دستي را مي‌توان به اين شرکت واگذار کرد، گفت: همچنين حمايت از صادرات صنايع‌دستي و تلاش براي رشد و شکوفايي آن نيز در برنامه‌هاي مشترک معاونت صنايع‌‌دستي و شرکت مادر تخصصي قرار دارد.

وي در ادامه تأکيد کرد: استفاده از فضاهاي تاريخي با هدف ايجاد بازارچه‌هاي صنايع‌دستي نيز در دستور کار اين معاونت قرار دارد که در مجموع واگذاري فعاليت‌ها به شرکت توسعه صنايع‌دستي مورد توجه قرار مي‌گيرد.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389060265