وي افزود: اين اتباع بيگانه که برخي از آنها براي کار و تکديگري وارد شهرهاي استان هرمزگان هم شدهاند، بيشتر در کوههاي دورافتادهترين مناطق و روستاهاي شرق شهر جاسک تجمع ميکنند تا پس از مدتي نوبتشان شود تا از طريق لنج و کشتيهاي کوچک به صورت قاچاق به کشورهاي حاشيه خليج فارس بروند.
وي شناسايي محل تجمع اين افراد را بزرگترين مشکل کنوني مسئولان استان اعلام کرد و گفت: اين اتباع بيگانه متأسفانه در شرايط بسيار بد آب و هوايي و زيست محيطي زندگي ميکنند و تاکنون 15 مورد مالارياي مثبت و 16 مورد سرخک از آنها در منطقه شرق جاسک شناسايي شده که با اقدام بموقع شبکه بهداشت و درمان جاسک تحت کنترل درآمده و جاي هيچگونه نگراني نيست.
وي از تشکيل جلسه شوراي سلامت و امنيت غذايي استان هرمزگان در پي گزارش دانشگاه علوم پزشکي هرمزگان خبرداد و گفت: در اين جلسه مقرر شد يک سفر بهداشتي با مسئولان نيروي انتظامي و فرمانداري به جاسک انجام شود و قبل از ورود بيماري از سوي اين افراد به مناطق اصلي استان، پيشگيريهاي لازم انجام شود.
وي با اشاره به اين که جلسهاي نيز در همين خصوص طي امروز يا فردا در جاسک تشکيل خواهد شد اظهار داشت: در اين جلسه مقرر است راههاي در اختيار گذاشتن آب آشاميدني سالم، وسايل بهداشتي مثل صابون و استقرار تانکر آب به اين افراد بررسي شود. /122
انتهای پیام/