محمدجواد خانزادي افزود:در اين فصل از کاوش به منظور دستيابي به اطلاعاتي در خصوص دوره روستا نشيني تحقيقاتي آغاز شده است که اميدواريم نتايج خوب و قابل تاملي به دست آيد.
وي خاطرنشان کرد: تپه چغاگلان ايلام يکي از آثار شاخص استان به شمار ميرود که از اهميت بسياري در مطالعات باستان شناسي برخوردار است.
اين مقام مسئول با اشاره به اينکه اين تپه تاريخي در دشت مهران واقع شده است، گفت:اميدواريم بتوانيم علاوه بر کاوش و لايهنگاري چغاگلان،لايهنگاري چغا آهوان را انجام دهيم تا مطالعات دشت مهران را در سال جاري از سر بگيريم.
خانزادي با اشاره به پيشينه اين تپه تاريخي گفت:اثر تاريخي چغاگلان سال 1375 توسط مرحوم خليليان به جامعه باستان شناسي کشور معرفي شد.
وي با بيان اينکه اين اثر در کوهپايههاي زاگرس واقع در ايلام قرار دارد،گفت:سال گذشته نخستين فصل کاوش به منظور مطالعات ويژگيهاي فرهنگي ،استقراري و بستر گاه شناختي در اين محوطه انجام شد.
معاون حفظ،احيا و ثبت آثار تاريخي اداره کل ميراث فرهنگي تصريح کرد:هدف اصلي اين فصل از کاوش به دست آوردن و مطالعه کليه مواد آلي و غير آلي از اين محوطه جهت بازسازي شرايط زيست محيطي و آب و هوايي و همچنين اقتصاد معيشتي ساکنان اين محوطه در دوران اوايل نوسنگي است./117
انتهای پیام/