وي با بيان اينکه همچنين در حوزه سرمايهگذاري گردشگري مجوز ساخت 40 هتل را در استان صادر کردهايم، که عمليات اجرايي 20 هتل در دست اجرا است، متذکر شد: هماکنون بيش از 500 ميليارد تومان سرمايهگذاري بخش خصوصي در حوزه گردشگري استان در دست انجام است.
مديرکل ميراثفرهنگي استان آذربايجان شرقي با اشاره به برگزاري جشنوارههاي مختلف گردشگري در اين استان تصريح کرد: در سال 89 براي برگزاري 17 جشنواره با عناوين مختلف هدفگذاري کردهايم که تاکنون 11 جشنواره برگزار شده است.
وي گفت: آذربايجان شرقي و ساير استانهاي شمالغربي کشور مناطقي بکر هستند و ساليان سال هر زمان که بحث سفر و گردشگري مطرح ميشد همه به سمت اصفهان، کيش و شيراز ميرفتند، اما چند سالي است که شمالغرب کشور به عنوان مقصد جديد گردشگري توسط هموطنان انتخاب ميشود.
محمدي با اشاره به ثبت هزار و 800 اثر ملي و 2 اثر جهاني در استان آذربايجان شرقي از برخي جاذبههاي طبيعي اين استان نام برد و افزود: تمامي اين ظرفيتها در افزايش گردشگران ورودي به استان تأثير زيادي داشته است.
وي با بيان اينکه صنعت گردشگري در مقايسه با صنايع ديگر سرمايهگذاري کم و بازده بيشتري دارد، به فعاليتهاي گردشگري صورت گرفته در منطقه آزاد ارس اشاره کرد و گفت: سازمان ميراثفرهنگي استان با منطقه آزاد ارس هماهنگ است و با هم حرکت ميکنيم.
محمدي با اشاره به تفاهمنامه همکاري منطقه آزاد ارس با معاونت صنايعدستي سازمان ميراثفرهنگي افزود: از طريق اين تفاهمنامه زمينه ايجاد شهرک صنايعدستي در منطقه آزاد ارس فراهم ميشود و اعتبار مورد نياز را به صورت مشترک تأمين ميکنيم تا اين شهرک ايجاد شود.
اين مقام مسئول با اشاره به وجود 65 رشته صنايعدستي در اين استان و احياي پنج رشته ديگر در منطقه ارس و ساير مناطق استان خاطرنشان کرد: امروز در بحث اشتغال پايدار، صنايعدستي نيز نقش خود را همپاي گردشگري ايفا خواهد کرد./115
انتهای پیام/