توليد آرد در اروپا سابقه‌اي 30 هزار ساله دارد

به گزرش ميراث آريا(chtn)،‌ دانشمندان با بررسي‌ آسياب‌هايي کوچک در سه کشور ايتاليا، روسيه و چک که قدمت آنها متعلق به 28 و 32 هزار سال پيش بود، دريافتند، حجر نشينان اين دوره برخلاف فرضيه‌هاي پيشين مهاجراني گوشت خوار نبوده و گياه خواري نيز در بين آنها رواج داشته است.

براساس اين تحقيقات، باستان‌شناسان اعلام کردند،‌ پيشينيان اهالي اروپا، ريشه‌هاي گياهان مختلف را به وسيله ابزار آسياب له کرده و به عنوان وعده غذايي از آنها استفاده مي‌کردند. اگرچه هنوز مشخص نشده است که آردها پخته مي‌شدند يا به صورت خام خورده مي‌شدند.

اين اکتشاف که به تازگي در آخرين شماره نشريه علمي فرآيند آدکامي ملي علوم،‌ منتشر شده حاکي از آن است که در حقيقت، نخستين ساکنان اروپا که پيشتر آنها را قبايل شکارچي مي‌ناميدند، نيز از گياهان و غذاهاي آرد مانند استفاده مي‌کردند..109

انتهای پیام/

کد خبر 1389072733