پرويز سعادتي با اشاره به تهيه و تدوين پلان مديريت حفاظـت و مرمت در اين مجموعه افزود: مجموعه ميراث جهاني تخت سليمان در رديف نخستين پايگاههايي است که داراي برنامه هدفمند بلند مدت، ميان مدت و کوتاه مدت در زمينههاي مختلف مديريتي است و بر اساس آن ميتواند به طور صحيح و علمي هدايت شود.
اين مقام مسوول راهاندازي و تشکيل دفتر فني مناسب و تعريف نظامي کارآمد را از ديگر اقدامات انجام شده در اين پايگاه براي اجراي اقدامات طراحي و اجرايي چون معاينه منظم محوطه، حفاظتهاي اضطراري و مستمر، رفع خطر و طرح حفاظت جامع آثار در طي مراحل ويژهاي پس از طرح و تصويب در دفتر فني عنوان کرد.
وي به ديگر اقدامات انجام شده در پايگاه، چون؛ بکارگيري نيروهاي متخصص، تعامل با استان در زمينههاي اداري و فني، جذب و هزينه اعتبارات مناسب و فعال کردن واحد پژوهش اشاره کرد.
اين مقام مسوول با اشاره به برگزاري جلسهاي با حضور مدير مجموعه ميراث جهاني تخت سليمان گفت: در اين جلسه قرار شد همگام با مطالعه و بررسي محور فرهنگي، تاريخي و گردشگري تخت سليمان، بخشي از تونل کوه زندان به منظور بازديد گردشگران آواربرداري و بازسازي شود.
سعادتي از ديگر مصوبات اين جلسه به مطالعه و برررسي پوشش مناسب براي آتشکده آذرگشنسب، اجراي محور هدايت گردشگر در محوطه مجموعه، طراحي و اجراي مبلمان محيطي و تغيير کاربري تالار شورا به محل نمايش آثار اشاره کرد. /119
انتهای پیام/