به گزارش ميراث آريا (chtn) ، ناظمي اردکاني با اشاره به 67 ميليون رکورد اطلاعاتي که به صورت خود اظهاري از طريق توزيع فرم اطلاعات اقتصادي خانوار توسط مرکز آمار ايران تهيه شده بود، گفت: در مرحله نخست، ثبت احوال اين اطلاعات را با پايگاه داده‌هاي جمعيتي کشور تطبيق داد.

وي افزود طي اين بررسي، اطلاعات 436 هزار سرپرست خانوار با پايگاه داده‌هاي جمعيتي کشور تطبيق پيدا نکرد.

ناظمي اردکاني با اشاره به شناسايي 167 هزار سرپرست خانوار از اين تعداد از طريق بهره‌گيري از روش‌هاي علمي و کار ميداني توسط ثبت احوال افزود: پس از اين، سامانه‌اي به آدرس WWW.ncr.ir در اختيار هموطنان قرار گرفت که سرپرستان شناسايي نشده با مراجعه به اين سامانه و درج اطلاعات خود مورد شناسايي قرار بگيرند.

وي گفت: در اين مرحله نيز هويت بخش ديگري از سرپرستان خانوار جا مانده احراز شد، با اين وجود کمتر از يکصد هزار سرپرست هنوز شناسايي نشده‌اند.

رييس سازمان ثبت احوال کشور، راه ‌حل‌ مشکل سرپرستان خانوار جا مانده را اين طور تشريح کرد: هر سرپرستي که با مراجعه به سامانه رفاهي پيامي مبني بر اين که مورد شناسايي قرار نگرفته است، را دريافت کرده، مي‌تواند با مراجعه به يکي از ادارات ثبت احوال در سراسر کشور، اطلاعات خود را در اختيار ثبت احوال قرار دهند.

وي يادآور شد: ثبت احوال پس از دريافت اطلاعات، تاييديه‌اي براي ارائه به مرکز آمار ايران در اختيار فرد قرار مي‌دهد و يا اين که راساً اين تاييديه را به مرکز آمار ايران تحويل مي‌دهد.

ايشان ادامه دادند، مرکز آمار ايران نيز وظيفه ارائه اين اطلاعات به سازمان هدفمند کردن يارانه‌ها و سامانه رفاهي را بر عهده دارد.

ناظمي اردکاني در ادامه، از روز آمد شدن اطلاعات مربوط به ازدواج و طلاق ظرف چند ماه آينده خبر داد و اضافه کرد: در حال حاضر اطلاعات ولادت و وفات کاملا به روز است، اما با توجه به ضرورت روز آمد شدن کليه وقايع حياتي براي اجراي هر چه بهتر قانون هدفمند کردن يارانه‌ها، به دنبال به روز کردن وقايع ازدواج و طلاق از طريق ثبت مکانيزه اين اطلاعات هستيم/122

انتهای پیام/

کد خبر 1389080957