به گزارش ميراث آريا (chtn) ، رحمت‌ا... حافظي، مديرعامل صندوق تأمين‌اجتماعي در اين مراسم، حوزه درمان تأمين‌اجتماعي را يکي از مهم‌ترين حوزه‌هاي فعاليت اين صندوق ارزيابي کرد و گفت: حوزه درمان تأمين‌اجتماعي به عنوان تأمين‌کننده نيازهاي درماني نزديک به 30 ميليون نفر بيمه‌شده داراي جايگاهي ممتاز در نظام درماني کشور است.

حافظي توجه بيشتر به درمان غيرمستقيم را براساس تصميم هيأت‌امناء استراتژي اساسي صندوق تأمين‌اجتماعي برشمرد و تأکيد کرد: حرکت به سوي درمان غيرمستقيم و خريد خدمت از مراکز درماني دولتي و خصوصي امکان نظارت بيشتر ما بر خدمات درماني را فراهم مي‌کند.

وي همچنين استفاده از توانايي بخش خصوصي و تعاوني را در درمان مستقيم صندوق تأمين‌اجتماعي قابل بررسي دانست و تصريح کرد: مي‌توانيم در قالب پيمان مديريت، بخشي از امور درمان مستقيم را نيز واگذار کنيم و بيشتر نقش نظارتي را تقويت کنيم و اين مکانيسم نقاط ضعف درمان مستقيم را نيز برطرف مي کند.

مديرعامل صندوق تأمين‌اجتماعي با اشاره به هزينه 5/2 برابري درمان مستقيم نسبت به درمان غيرمستقيم، گفت: پرداخت چنين هزينه‌اي براي درمان مستقيم قابل‌قبول نيست و بايد براي کاهش هزينه‌ها اقدام اساسي انجام شود تا در ماه‌هاي پاياني سال با مشکل مواجه نشويم.

وي مديريت دکتر براتي بر حوزه درمان تأمين‌اجتماعي را مغتنم و اميدبخش دانست و گفت: باتوجه به توان بسيار بالا و تجربيات ارزشمند دکتر براتي بدون ترديد حضور ايشان منجر به تحولات و پيشرفت‌هاي فراوان و برطرف شدن مشکلات حوزه درمان صندوق تأمين‌اجتماعي مي‌شود.

حافظي همچنين در اين مراسم از زحمات و تلاش‌هاي دکتر فريد بارانپوريان معاون درمان سابق صندوق تأمين‌اجتماعي تشکر و براي وي آرزوي موفقيت کرد.

در ادامه اين مراسم بهروز براتي، سرپرست معاونت درمان صندوق تأمين‌اجتماعي نيز استفاده از نظرات و تجربيات همکاران و همدلي و همراهي حوزه درمان صندوق تأمين‌اجتماعي را مهمترين اولويت خود براي مديريت بر حوزه درمان صندوق تأمين‌اجتماعي عنوان کرد.

براتي همدلي و همفکري را مهم‌ترين نياز براي انجام کارهاي بزرگ برشمرد و افزود: همان‌طور که دکتر حافظي نيز در اولين جلسه حضور در تأمين‌اجتماعي تأکيد کرده است، مبناي کار، صداقت است و در درجه اول به نظرات و اظهارات تمامي همکاران با نگاهي مثبت برخورد مي‌کنيم.

وي تقدم منافع جمعي بر منافع فردي و حل مشکلات سيستم به جاي رفع مشکل افراد را از ديگر اولويت‌هاي خود برشمرد و تأکيد کرد:‌ در زمان اخذ تصميمات در مرحله بررسي و تبادل‌نظر از بيان ديدگاه‌هاي مختلف و تضارب آرا استقبال مي‌کنيم، اما وقتي که تصميمي اتخاذ شد و مراحل مختلف اخذ تصميم به پايان رسيد طرح مسائل منحرف‌کننده و بيان مطالب ديگر که باعث انحراف برنامه مي‌شود، به هيچ عنوان قابل‌قبول نيست و بايد با تمام توان براي پيشبرد طرح تلاش کنيم.

وي با تأکيد بر اينکه در حوزه اجرايي و سرپرستي معاونت درمان به عنوان يک سرباز در خدمت صندوق تأمين‌اجتماعي هستم، افزود: به عنوان يک سرباز در خدمت مديرعامل و ديگر همکاران هستم.

در اين جلسه همچنين دزفولي، بازرس ويژه مديرعامل صندوق تأمين‌اجتماعي نيز در سخنان کوتاهي اظهار اميدواري کرد که در کنار ساير همکاران و مديران صندوق تأمين‌اجتماعي بتواند در راه بهبود خدمات به بيمه‌شدگان صندوق تأمين‌اجتماعي و افزايش رفاه و آسايش آنان قدم بردارد./122

انتهای پیام/

کد خبر 1389081123