آرش بهادري ادامه داد: همکاري ميان معاونت صنايعدستي کشور و سازمان فني و حرفهاي در اجراي قانون بيمه تأمين اجتماعي هنرمندان صنايعأستي و قاليباف قابل تقدير بوده است.
وي افزود: اجراي اين قانون به منزله تحقق بخشيدن خواسته ساليان متمادي هنرمندان و صنعتگران سخت کوش صنايعدستي است که لازم است تمامي مسئولان ذي ربط نسبت به اجراي آن اهتمام ورزند.
سرپرست اين اداره کل بيان داشت: تعاريفي که ما امروز از رشتههاي مختلف صنايعدستي داريم بر اساس کد رشتههاي موجود است که پيش ازاين با کمک آموزش و پرورش تدوين شده است.
بهادري با اشاره به اينکه پيش از اين براي 28 رشته صنايعدستي با کمک آموزش و پرورش استاندارد آموزشي تعريف کرديم، اظهار داشت: براي مابقي رشتهها معادل استاندارد آموزشي توسط معاونت صنايعدستي کشور تعريف شد.
اين مقام مسئول تأکيد کرد: متأسفانه امروز تعاريف مشترک ميان معاونت صنايعدستي و سازمان فني و حرفهاي در بخش استاندارد سازي رشتههاي صنايعدستي وجود ندارد.
سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد تصريح کرد: در اين نشست معاونت صنايعدستي و اداره کل ارزشيابي مهارت سازمان فني و حرفهاي به توافقاتي نيز دست يافتند.
بهادري با بيان اينکه در گام اول مقرر شد کميتهاي سه جانبه با حضور مديران، کارشناسان دفتر ارزشيابي مهارت، دفتر طرح و برنامه ريزي درسي فني و حرفهاي و دفتر آموزش و حمايت از توليد تشکيل شود، گفت: با تشکيل اين کميته جلسات تدوين استانداردهاي مورد نياز رشتههاي صنايعدستي نيز برگزار ميشود.
وي در ادامه اظهار داشت: اولويت بندي رشتههاي صنايعدستي به منظور تدوين استانداردها توسط دفتر آموزش و حمايت از توليد، يکي ديگر از تصميمات اين نشست بود.
سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد معاونت صنايعدستي خاطرنشان کرد: معاونت صنايعدستي بايد استادان خبره صنايعدستي را شناسايي و به سازمان فني و حرفهاي معرفي کند.
آرش بهادري يادآور شد: اين معاونت همچنين افراد برجسته را نيز به عنوان آزمونگران به اين سازمان معرفي خواهد کرد.
111/
انتهای پیام/