به گزارش ميراث آريا (chtn) ، اميرکامران نيکوسخن، مديرعامل انجمن ديابت ايران و عضو فدراسيون بين‌المللي ديابت ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: ديابت در کشور ما در حال افزايش است و پيش‌بيني مي‌شود تا سال 2030، تعداد 438 ميليون نفر در جهان، به ديابت مبتلا شوند.

وي با اشاره به اين که در کشورهاي در حال توسعه 70 درصد ديابتي‌ها، از وضعيت بيماري خودشان اطلاع ندارند افزود: شيوع جهاني ديابت در حال حاضر 6/6 درصد است که اين ميزان در سال 2030 به 8/7 مي‌رسد.

نيکوسخن تصريح کرد: در حال حاضر بيشترين تعداد افراد مبتلا به ديابت، در کشور هندوچين هستند و امارات با رشد 7/18 درصد بيشترين شيوع ديابت را در خاورميانه دارد.

مديرعامل انجمن ديابت ايران گفت: از 10 کشور داراي بيشترين شيوع ديابت در جهان، 6 کشور در منطقه خاورميانه و شمال آفريقا قرار دارند که ايران، هم در منطقه‌اي واقع شده که ميزان ابتلا به ديابت در آن بسيار بالاست و اگر آموزش و پيشگيري در اين زمينه نداشته باشيم، ما هم به زودي به اين ليست اضافه خواهيم شد.

به گفته وي مسن شدن جمعيت کشور، افزايش زندگي شهرنشيني، کاهش مرگ و مير نوزادان، افزايش سن اميد به زندگي و تغيير شيوه‌ زندگي دلايل افزايش شيوع ديابت در منطقه محسوب مي‌شود. /122

انتهای پیام/

کد خبر 1389081666