تقويت و جهاني شدن پايگاه‌ها به نفع مديران استاني است

به گزارش ميراث آريا(chtn) مشاور رئيس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري در امور پايگاه‌ها در همايش سراسري معاونين، مديران ستادي و مديران کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کشور با بيان اين مطلب در مورد جابه جايي اموال و مديريت آن توسط مديران استان‌ها توضيحاتي ارائه کرد.

پرويز سعادتي به اضافه کردن تشکيلات، ساختمان و استفاده از مديران و کارشناسان کارآمد و متخصص در پايگاه‌ها توسط مديران استان‌ها به منظور تقويت و پيش برد آن به سمت جهاني شدن تأکيد کرد.

وي جهاني شدن پايگاه‌ها را از نظر افزايش ميزان گردشگران داخلي و خارجي به نفع استان‌ها دانست و افزود: با تقاضاهاي بسيار زيادي براي تشکيل پايگاه‌هاي جديد و ايجاد پايگاه‌هاي غير اصولي بدون سابقه تاريخي در سال گذشته روبرو شديم که از مديران استاني مي‌خواهيم تا در ابتدا پايگاه‌هاي در اختيار خود را سنجيده و تقويت کرده و سپس به بررسي ضروريت وجودي پايگاه جديد بيانديشند.

سعادتي راه اندازي پايگاه‌هاي جديد را مستلزم شرايطي چون جذب مشارکت، بررسي پايگاه جديد به منظور مطرح شدن از بعد جهاني، ضرورت تاريخي پايگاه، نيروي کارآمد و مناسب عنوان کرد و افزود: مدير پايگاه حداقل بايد داراي مدرک کارشناسي ارشد در رشته‌هاي مرتبط چون معماري، مرمت و عمران باشد.

اين مقام مسئول با اشاره به انتخاب مديران پايگاه‌هاي جهاني، بيان داشت: اشخاص علاقمند، متخصص، اهل تعامل با مديران استاني که سعي در ارتقاء وضعيت پايگاه دارند براي اين جايگاه انتخاب مي‌شوند.

/119

انتهای پیام/

کد خبر 1389081721